Pazar, Ağustos 19, 2012

İyi bayramlar...

12 yorum:

sensei dedi ki...

SPOliler İçerir;


Bu Rondadan şikayetler yakında başlar, malesef artık gina, cyborg falanda yok o yüzden maçlar böyle 10 saniye sürer, he onlarıda belki kolay yener belli olmaz ancak en azından beklemeye değer şimdi kim bekler ki bunun maçını hemen bitiyor..
miesha tate ise maçında ise bir tekme yedi az daha knock out olacaktı ama kazandı savaşçı biri belki ronda ile rövanş yapabilir...erkek judo olimpiyat şampiyonları başarılı olamadı nedeni diğer stillere kapalı eski kafalı olmaları ama ronda sadece ona bağlı kalmadı bjj ile harmanladı, hatta boksta çalışmış son zamanlarda, ama mısırlı efsane güreşçiyi diğer konuda gördük gelmiş boks yapmaya çalışıyor lan hayatında boks mu gördün :) ya sadece güreşini yapacaksın yada bir strike ile harmanlayacaksın..

the mentalist dedi ki...

meme yok, yüzdeki o ben antipatik ayrıca cok kaslı. verse sikmem. ama carano öle mi.off off

sensei dedi ki...

Mental maganda ne terbiyesizlik yapıyorsun lan, ben varken sen kim oluyorsunda sikme önceliğini kendinde buluyorsun cast sistemini herkes bilir, önce ben sonra sayfa sahibi sonra yandaşlarım en son sen sikeceksin, sonra hepimizi sayfa sahibi sikecek..hatta sen sikmeyecek sikenlerin ihtiyaçlarını karşılayıp hizmette kusur etmeyeceksin böyle bir insan olursan her zaman tapınağımızda ibadet edebilirsin.

the mentalist dedi ki...

sensei kimse seni siklemiyor bilader baskalarina aptal sapal laf sokma cabasi içinde olup ilgi cekmeye calisma.charlotte var senin gibi zeka özürlü liseli onla takıl koçum sen hadi.

_CHARLOTTE_ dedi ki...

Mental orospu çocuğu, tekrar ediyorum ananı şerbete batırır çıkarır hayvan barınağındaki köpeklere siktiririm. Amk annesi doğrurken random tuşuna basmış. Göt veren amcık amcık konuşma okuyacaksan oku okumayacaksan siktir git sikko.

the mentalist dedi ki...

charlotte o degilde sen niye delirdin yine?

Can Evrenol dedi ki...

Mentalist, bi daha Charlotte'a küfür edersen kapına gelicez Sensei'yle beraber sen uyurken

sensei dedi ki...

Mental forumda sevilmeyen biri olduğunu biliyoruz..
Senin iyiliğin için bütün iyi niyetimizle sana elimizden gelen hakareti ettik, biraz ders aldıysan ne mutlu bize.
Charlotteye neden delirdi dedin ama amcık sen ilk yazıyı yazdın zeka engelli mentalite yoksunu iblis tohumu..

Birde gelmiş, Ahlaklı ve namuslu Ronda hanımefendinin memelerini beğenmiyor, gel emzireyim dese aileni bile satarsın.

Mental iyi niyetimizi suistimal etmiştir ve zeka dolu yazılarımdan nasibini alınca saldırıya geçmiştir yaratıcılığımı kıskanmaktadır bir centilmen böyle davranmamalı, ama özür dilersen ve büyüklüğümüzü kabul edersen seni affederiz..

its_your_move dedi ki...

Bu kız fena...Cyborg harici bir rakip göremiyorum kendisine.Çok üstün kalıyor diğerlerine göre.Gina'yı filan hiç affetmezdide.Cyborg olunca işler karışabilir.İkisininde çok üstün olduğu yönler var.Ronda yerde çok iyi fakat Tate maçında yediği birkaç yumruk onu baya etkiledi hem fizikselden öte mental olarak gördüğüm kadarıyla.Cyborg gibi yıpratıcı birgüç işini zorlaştırabilir onun haricinde böyle 1'er dakkada biter maçları çok süpriz biri gelip çıkmazsa karşısına...

sensei dedi ki...

Beyler cyborg ile Ronda için dövüş anlaşması yapılmış haberinizi olsun, çok yakın bir zamanda kapışacaklar..Dünya güzeli cyborg inşallah yener diyorum..

_CHARLOTTE_ dedi ki...

Dana White Cyborg vs Rousey için UFC Main Event olabilir demiş.

Pure Beauty...

http://bollywood.rightcelebrity.com/wp-content/photos/Cyborg__1.jpg

Alkan Gültekin dedi ki...

charlotte sende ne cevher varmış be kardeş :)))

Yorum Gönder