Çarşamba, Ağustos 29, 2012

UFC 152'de Jon Jones'u yuhlamaya hazır mısınız?

Soruyorum sadece.

6 yorum:

_CHARLOTTE_ dedi ki...

Vitor'a 2 round veriyorum... İlk 2 round içinde indirdi indirdi, indiremedi yerde Jon Jones kaşını gözünü açacak bence.

Jon Jones'un en sıkıntı yaşadığı durumlar hep geri vitese taktığı anlar. Vitor Belfort ise adamların üstüne fişek gibi giderek saydırmasıyla bilinir. Wanderlei Silva maçını izleyebilirsiniz en güzel örneği. Ben umut ediyorum ki o 10'lu kombinasyonlardan bir tanesi Jon Jones'a denk gelecektir. Aksi taktirde Vitor'un işi çok zor.

Yinede nasıl bir savaşcı olduğunu bu maçı kabul ederek göstermiş oldu. Adama saygım sonsuz.

sensei dedi ki...

Eveeet hazırız..

Vitorun yenmesi için, garanti olması için Tapınaktan, kilisiye, her türlü ibadethanede hatta yerel kabile inanışlarına kadar dua edip beyaz götüme tangayla dans edeceğim..yeterki şu jones nakavt olsun gözleri yukarı dikilsin ve sadece beyazı gözüksün, malum siyahlarda çok korkutucu oluyor bu durum...amaan sabahlar olmasın..

Selman ÇETİNKAYA dedi ki...

yuhalamaya sebep ne ? hadi diyelim gsp gibi sıkıcı bi stili olur veya izleyiciye zevk vermez ozaman haklısınız..ama kişiliği veya konuşmalarından dolayıysa bişey diyemem..

sensei dedi ki...

http://live.sporx.com/londra2012/boks/boks-bahane-arianny-sahaneSXGLQ13196SXQ
habere bakın :) galiba ufc'yi boks organizasyonu sanmış.

_CHARLOTTE_ dedi ki...

Valla sıkıcı filan diyemem ancak seyretmemin sebbebi içimden '' Ulan bu sefer indirecekler bu adamı '' diye söylenmem. Ama zor görünüyor.

Daniel Cormier eğer Light Heavyweight olursa bence bu adamın çözümü o olur. Bunu söylerken hafifi sırıtıyorum ama Chael Sonnen ile de görmek isterdim kendisini.

fenerli_41 dedi ki...

jon jonese bu siklette rakip yok jones ağırsiklete geçsin o zaman görsün rakipleri jds,velazquez,overeem,verdum işte jonesu yenecek adamlar

Yorum Gönder