Perşembe, Mart 06, 2014

UFC resmen Türkiye'ye geleceğini açıkladı!

Sevgili arkadaşlar, 5 seneyi biraz aşkın bir süredir yazdığım bloğumu, son zamanlardaki yoğunluğum sebebiyle bir süre rölantiye almak zorundayım. Arada çok önemli şeyler olursa kendimi tutamam yazarım diye düşünüyorum. Ama şimdilik durum budur.

Bugün alldığımız UFC'nin resmen Türkiye'ye gelceği haberini 5 sene önce bu bloğa başladığımda alsaydım herhalde heycandan dans ederek falan yazardım. İki kişi girer, BİR KİŞİ ÇIKAR diye mırıldanırdım. Ama bugün enteresan bir şekilde bu haber beni o kadar da heycanlandırmıyor.

UFC, 22 Kasım 2014'te İstanbul'da!
http://www.fightersonlymag.com/content/news/20760-ufc-confirm-istanbul-and-stockholm-dates

UFC tarihindeki ilk ve tek Türk Alptekin Özkılıç'ın burda dövüşmesine kesin gözüyle bakıyorum.

Acaba, hani bir Ertan Balaban :) veya Murat Kazgan da dövüşçüler arasında olur mu? Bakarsınız olur olur. Hani tek maçlık, veya 2 maçlık bir kontrat falan? Burda seyirci çekmek için? Hiç belli olmaz.

Sevgiler,
Can Evrenol

9 yorum:

Hasan Mert dedi ki...

MUTLULUKTAN AĞLIYORUM AMK! Yorumlamam gerekirse ise,Alptekin,eğer o zamana kadar top 10 contender'dan biri olursa Main Event'de olur muhtemelen. Yoksa ancak co-main event. Murat Kazgan yavaş yavaş olgunlaşmaya başlıyor mutlaka Main Card'da yer alır diye düşünüyorum. Ama Ertan Balaban'ı bilmiyorum. İlk çıktığında belki Kazgan'dan bile çok gelecek vaat ediyordu. Ama bence Balaban iyi bir MMA dövüşçüsü olmak yerine harika bir BJJci,harika bir Antrenör olmayı seçti. Kartın geri kalanı nasıl olur bilmem. Ama mutlaka iki Rus,iki Brezilyalı falan olur. Ama en başında da belirttiğim gibi tek bir kaygım var ki;o da Türkiye'den henüz "Olmuş" bir MMA dövüşçüsü çıkmaması. Yetenekli isimler var ama daha bu seviyelerde az isim var. US dışındaki hemen hemen her Event'de o ülkenin sağlam bir veya birkaç dövüşçüsü oluyor. Bir de salon dolmaz da event iptal olursa hiç şaşırmam.

M. Ali Clay dedi ki...

Siteyi madem bırakıyon bari charlotte'ye falan devretseydin Can, madem bizi yarı yolda bırakıp kalleşlik yapıyon bari birine devret amk.

Unknown dedi ki...

facebook'a grup kursun birisi maç geceleri muhabbet analiz falan yapalım link paylaşalım..

servet dedi ki...

alın size gsp'siz welterweight amk gece tam fiaskoydu yanarım uykusuz kaldığm saatlere

Unknown dedi ki...

bence hendricks lawler maçı gsp nin bütün maçlarına takardı en azından yerde geçmedi güzel kombinasyonlar vardı maçta ve hendricks 3. round da bi ara grogi olmasına rağmen yere almaya çalışmadı ayakta savaştı adam ki güreş altyapılı bi mma ci

Unknown dedi ki...

hendricks ve gsp takedown konusunda hem hucum hemde savunmasında bence ufc'nin en iyi iki dövüşçüsü..bu video'da ikisinin maçını teknik anlamda mükemmel analiz etmişler..özellikle hendricks gsp'nin takedown hucumuna çok iyi çalışmış...

https://www.youtube.com/watch?v=hW75KX-ynyc

Hasan Mert dedi ki...

Hendo da Shogun'ın burnunu eline verdi bu arada.

Unknown dedi ki...

hendo nun sağı ağırsikletleri bile indirirmiş yani onu anlamış oldum adam tabanca gibi be shogun çok iyi başladı ilk iki round u cok rahat aldı ama hendo nun sağını hesaba katmadı

Unknown dedi ki...

Paylaşımlarınız harika ilgiyle takip ediyorum... biraz daha güncelliği artırırsanız harika olacaktır.

filmbedavaizle
Film izle

Yorum Gönder