Pazartesi, Nisan 19, 2010

''Beyler! Ulusal kanalda canlı yayındayız!''

Strikeforce: Nashville eventinin sonunda çıkan rezaleti izleyelim:

Yavaş çekimde bir daha:

Ring içi sunucusu Gus Johnson'ın ''Evet bazen MMA'de böyle şeyler olabiliyor ... beyler ulusal kanalda canlı yayındayız! Canlı yayındayız!'' sözleri geceye damgasını vurdu. Bugün bir çok MMA sitesinde, Gus Johnson'ın kovulması gerektiği konuşuluyordu. Gerçekten... MMA'de böyle şeyler olabiliyor ne demek? Daha aptalca bir laf edilemezdi herhalde orada... Esas olarak basketbol ve amerikan futbolu tabanlı bir sunucu olan Johnson'ın dövüş sanatlarının ruhundan hiç anlamadığı aşikar. Ayrıca Johnson ile diğer sunucu Mauro Ranallo arasında itiş kakış da bir başka enteresan detaydı.

3 yorum:

ahmet dedi ki...

Mayhem Miller'ın halt etmesi bence.5 raundluk zor bir maçtan çıkmış ve kemerini korumuş bir dövüşçüye kalkmış o noktada güç gösterisinde bulunuyor.
Tabiki hoş görüntüler değil spor adına fakat öte yandan az bile dövdüler bence.

O değilde işe eğlenceli tarafından bakıncada şöyle bir durum var;Düşünsenize yanlış yapılacak en son gruplardan biri herhalde bu.Saldıran adamlara bak,bir yanda Melendez diğer yanda Nick Diaz kardeşi Nate ve araya serpiştirilmiş bilimum mma koçu.
Kaşınmak diye buna denir :)

Gabe dedi ki...

Bence Diaz kardeşlerin terbiyesizliği. Benzer şeyleri birçok sporcu yapıyor, yaptı da. Kaldı ki Miller - Shields maçını izlemiş biri olarak hak veriyorum ben Jason Miller'a. Shields yere yapıştırıp abuk subuk üstüne abanmıştı maç boyunca. Güreş müsabakası gibi birşeydi.

Aynı koçlar GSP, Silva ya da Lesnar gibi bir isme aynısını yapabilirler miydi, diye düşünmek lazım.

Can Evrenol dedi ki...

kesinlikle Miller'a suç bulacak birşey yok bence de. Nick Diaz'ın maçtan sonraki oldukça seviyesiz, yapmacık ve basit konuşmaları da olayı açıklıyo zaten

Yorum Gönder