Perşembe, Eylül 02, 2010

Dünyada ayın adamı: Randy

Hem beyazperdede, hem kafeste Randy Couture esiyor bu ay... Rol aldığı The Expendables / Cehennem Melekleri gişede en tepeye oturmuşken, bi de haftasonu UFC 118'de çıkıp James Toney denen şaklabana sağlam bir dayak attı Kaptan Amerika. Hem de 47 yaşında!

4 yorum:

Selman ÇETİNKAYA dedi ki...

dayak attı diyemeyiz..mma tekniğiyle yendi sadece..yoksa öyle hem boks hem kickbox hem güreş hepsi bi arada değildi..korkusu olmasa maç başlar başlamaz yere almazdı toneyi..biliyoki nakavt olacak..

ama toney e de söylenecek çok söz var..ne diye gelip kendini rezil edersin buralarda be şapşal..git sen boksunu yap..bir de 500 bin dolar almış valla yazık yaa.

NigelfuckinBenn dedi ki...

UFC Couture 'a öldür emri vermiş. Toney le de sen kaybedeceksin ama paranı da alacaksın demiş.Harika bir tezgahla MMA Boks dan daha iyidir işte böyle böyle olur diye herkese göstermişler ( gösterdiler izledik ) .

van auger dedi ki...

maç kuralsız dönemdeki maçlar gibiydi.yer dövüşünde usta bir güreşçi ve yumruk atmaktan başka bir şeyi bilmeyen bir boksör.sonuç zaten baştan belliydi.zaten boks gibi tek yönlü bir spor MMA ile niye karşılaştırılır ki.eskiden pride ın main eventleri oluyordu, pride vs k-1 adıyla ama sonuçta k-1 dövüşçüleri hiç değilse striking konusunda uzman adamlardı.toney son röportajında çok az tekme çalıştığını söyledi.

Mr Guard dedi ki...

last emperor yüzde yüz haklısın

Yorum Gönder