Pazartesi, Mayıs 30, 2011

Fight Code Ağır Siklet Dünya Şampiyonası 9 Temmuz'da başlıyor

Topuz Yapım Sunar; Fight Code Ağır Siklet Dünya Şampiyonası Çeyrek Final Elemeleri…..!

Ring sporlarında yepyeni bir soluk, tertemiz bir sayfa! Ringlerin Gerçek İmparatoru'nu belirlemenin vakti geldi! Şimdi zaman Fight Code zamanı!

Avrupa'nın en deneyimli ring sporları organizatörleri bir araya geldi ve bu muhteşem projeye imza attı. Kick Boks'un, Muay Thai'nin, Boks'un, Tekvando'nun ve diğer tüm savunma sporlarının ustaları Fight Code arenasında terleyecek, Türk spor severler müsabakaları canlı izleme şansına sahip olacak!

İngiltere, İtalya, Rusya, Slovakya, Macaristan, Romanya'nın ardından Fight Code organizasyonunun yeni durağı Türkiye... 9 Temmuz Cumartesi akşamı Ringlerin kalbi İstanbul'da atacak! Kadıköy'un efsanevi spor mağbedi Caferağa Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek Fight Code Rhinos Ağırsıklet Çeyrek Final Turnuvası birbiriyle boy ölçüşecek yıldızlarıyla Türkiye'yi ısıtacak!

1 Gala'da 1 turnuva dahil toplam 13 karşılaşma... Avrupa, Asya ve Türkiye'nin en formda sporcuları... Türkiye'nin yıldızları Fikri Arıcan, Murat Karaalioğlu, Hünkar Kılıç, Atakan Arslan... Fransız Freddy Kemayo, Rusya'dan Anatoly Nosyrev ve Shamil Abasov, Azerbaycan'dan Zamig Atakişiyev ve Cengiz Alazov, Hırvat Marin Dosen,Murat Kazgan ile Kazak sporcu Mehman Agakişiyev arasında süper bir MMA maçı daha bir çok star Fight Code'un spotları altında parlayacak!

Fight Code 9 Temmuz Cumartesi akşamı Kadıköy Caferağa Spor Salonu, İstanbul'da. Biletler Biletix'de...
VIP On 100 TL, VIP Arka 50 TL,
Tribün On 30 TL, Tribün Arka 20 TL

1 yorum:

frankello dedi ki...

buna gidilir ya.bu arada ertan balaban vs murat kazgan ile ilgili görüntü yazılar geliyodu noldu o iş.

Yorum Gönder