Cumartesi, Nisan 07, 2012

Ben Askren saltanatı devam ediyor ama...

UFC dışındaki en iyi birkaç MMA'ciden biri (belki de birincisi) olan Ben Askren, 10. maçından da galibiyetle ayrıldı ve Bellator Welterweight kemerini korudu. Hem de Douglas Lima gibi geçen senenin en flaş isimlerinden birine karşı.

Müthiş güreşçi Askren'in Bellator 46'da aldığı bu galibiyet, üst üste aldığı 6. decision (jüriye kalarak) galibiyeti olurken, Bellator 46 seyircisi maçın sıkıcılığına tepki gösterdi.

Dürüst olmak gerekirse şahsen maçı izlemedim. Okuduklarıma göre Askren maç boyunca bir kere bile Douglas Lima'nın canını yakıp, Lima'yı tehlikeye sokamamış. Hatta oyunun yerde kilitlenmesinden dolayı birkaç defa hakem sporcuları ayağa kaldırmış. Ama her seferinde Askren, Lima'yı yine yere alıp etkisiz hale getirmiş. Maçtan sonra kendisine tepki gösteren seyircilere "Yer oyununu sevmiyorsanız gidin boks izleyin, ama bence bu daha zevkli" diye cevap vermiş...

1 yorum:

sensei dedi ki...

Kıvırcık aşşağılık marul, oğlum bak, bir kuaföre git orada saçına ara makası attır, sonrada az biraz fön çektir en sonda çok az bir wax vb birşeyler sür, maça çıkarken acil olarak dersen al bir çeşme suyu sür oda mı yok, bunlar bahane azizim geç bunları, izleyiciye saygısızlık edemezsin, tüccar değilim ben.

Yorum Gönder