Pazartesi, Nisan 09, 2012

Dünya'nın en kalabalık ülkesi olmak üzere olan Hindistan'da MMA gümbür gümbür geliyor!

5 ila 10 yıl içinde Çin'i geçerek dünyanın en kalabalık ülkesi olacak olan Hindistan'da, MMA adına büyük olaylar oluyor. Geçen sene temelleri atılan SFL (Super Fight League) organizasyonunundan sonra, şimdi de pazara gözünü diken UFC, Hindistan yayın hakları için MSM kanalıyla 4 yıllık bir sözleşme imzaladığını açıkladı.

Geleneksel dövüş sanatı "Kushti" olan Hindistan, son senelerde güreş ve boks'ta bir çıkış yakalamış durumda. 2008 Olimpiyatlarında hem güreşte, hem boksta birer bronz madalya ile döndüler.

Hatırlarsanız geçtiğimiz haftalarda Hindistan'dan MMA manzaraları diye bir fotoğraf albümüne sayfamızda yer vermiştik. Şimdi SFL, 2012 yılı içerisinde 5 event daha gerçekleştirecek, ve dünyanın en kalabalık olmak üzere olan ülkesinde UFC hızla yayılacak. MMA için önemli bir dönemeç daha... 

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Eline sağlık Can Evrenol. O fotoğraf albümüne oryantalist bir küçümsemeyle bakanlar, çakma toplumsal duyarlılık gösterisi yapanlar olmuştu. Umarım bu haberlrinden sonra meseleyi daha usturuplu görmeyi öğrenirler.

sensei dedi ki...

Bence bu sex bağımlısı ülkeyi kısırlaştırmak lazım, hem fakir hem libidoları yüksek.

Oraya bile mma geliyor, bence olumlu bir gelişme en azından enerjileri oraya yönelirse bir miktarda olsa sperm kalitelerinde bir düşüş ve buna bağlı libidosal azalma meydaana gelirse üreme hızında düşüş olabilir.

Ders çıkarmak lazım, ve o dersten sınava girmek lazım, hindistanda mma yahu onlar adına sevindirici bizler adına utanç verici olsa gerek. şimdi hint fakiri, fukarası tıpkı tayland gibi sadece kuru ekmekle para kazanmak için ölümüne antrenman yapar, bazıları ölürde tabi. bekliyoruz maçları izlemeyi çok isterim hint stili ilginç olabilir..

Unknown dedi ki...

sensei hocam. kama sutra tekniklerini mma alanına yansıtırlarmı dersiniz???

Yorum Gönder