Pazar, Nisan 08, 2012

Hendo: "Dos Santos'la hemen dövüşürüm!"

Dana White, Frank Mir'in olası bir Overeem yedeği olmadığına kesin karar verdikleri açıkladı. Frank Mir UFC 146'da kesinlikle vs. Cain Velasquez'le dövüşecek. Overeem'in (eğer karttan çıkartılırsa) yerine kimin geleceği hala merak konusuyken ilginç bir gelişme yaşandı. Twitter üzerinden kendisine "Dos Santos'la dövüşür müsün?" diye sorulunca yaşayan efsane Hendo, adeta Lincoln Hawk gibi yapıştırmış cevabı: "Tabi ki!"

Muhtemelen böyle bir şey olmayacak diyoruz ama, MMA dünyasında çok daha akla hayale gelmeyecek şeyler de görmedik değil!  Ona göre... Hendo bir kere daha rütbesini çekmiş... İşte Hendo'nun o tiviti!

10 yorum:

_CHARLOTTE_ dedi ki...

Bu herifin 2012 yılında Heavyweight , Light Heavyweight , Middleweight kemerlerinin üçünüde almasını istiyorum ...!!




:)

frankello dedi ki...

mark hunt baby!!

#rallyformarkhunt

van auger dedi ki...

frank mirdense hendo daha iyi olur, işin ucunda frank mirin ko olması gibi güzel bir olay olsada, hendo santosu mirden daha fazla zorlar. daha güzel bir maç olur. bir de mark hunt var tabii, saniyesinde maç yere geçmese olur derdim ama ayakta kellesini alacağı adamlar tarafından tap ettirilmesi sinirimi bozuyor; kendisi b ve c sınıfı dövüşçülerin çenelerini kırmaya devam etsin.

mehmedov dedi ki...

mark hunt istiyoruz.

hendo jds ile karsılastırırsak ağırcekim gibi dovusuyor
hendo zaten kemer maclarını kaybetmekle ünlü yeter jon jones u beklesin. cok istiyorsa andersondan bir dayak daha yesin.



mark hunt tam rocky balboa hikayesi olacak.
jds bu kadar iyi bir strikerla karsılasmadı ayrıca ground game ini gorme fırsatımız da olabilir.

mehmedov dedi ki...

mark hunt kemeri alırsa mma icin efsane bir gün olur.
su takedown defansını bir gelistirebilse.
fedoru overeemi ayakta öldürecek adam, yerde macları verdi.

frankello dedi ki...

aslında ben mark huntın önce sakatliktan dönen yılların overrated dövüşçüsü vasat brawler shane carwin'i, arkasina zayif çeneli frank mir'i k.o edip kemer maçına çıkmasını hayal etmiştim.ama bölesi daha güzel olur be.ama ufc ibne bir güreşci yada yer oyunu iyi biriyle eşleştirip maglubiyet serisi yarattiktan sonra hunttan kurtulur.

şu dakikadan sonra kimin hakkettigi çok önemli degil aslında çokta hakeden biri yok.mir istiktrarsiz çenesi zayif k.o olma potansiyeli yüksek ayrica içi geçmiş eski dövüşçüleri yenmekten baskada bişi yapmadi son yillarda,cain desen daha yeni k.o oldu,werdum daha 1 ay önce dövüştü,barnett baska organizasyonda gelemez.bunlar dişinda da hakkaten contender denilebilcek biri var mı ortalikta sanmıyorum.bunlar olmuyosa hunt olsun lan nolacak adam vurdu mu bogayi devirecek yumruklara sahip,demir gibi de çene var.koy dövüşsün standupcılar,bakalim ne kadar güveniyor jds boksuna.bu dövüş olursa 2.round dos santosun takedown yapmaya calisacagina kalibimi basarim.

_CHARLOTTE_ dedi ki...

İnsanlar harbiden Mark Hunt'ı Top 10 Ağır sikletleri içerisine alıyor çok ilginç...

Gegard Mousasi takedown yapmadan önce sağlam bir tane oturtarak yere yığmıştı bu adamı. Gerisi olduğu gibi Mousasi'ydi zatenç-.

Melvin Manhoef 18 saniyede K.O etti bu adamı.

Fedor yine sersemletmişti ayakta bu adamı.Ki side control-den 2 defa kimurayı tam kilitleyip bitiremedi. Bu kadar berbat da bir yer oyunu var yani. Fedor'u yerde tutabilmesinin tek sebebi yaklaşık 15 kilo daha ağır olmasıydı ondan.

Kusura bakılmasın ama artık tam donanımlı dövüşcüler kazanıyor kemerleri. Mark Hunt'ın hakkını Kongo'da yemem ancak diğer 2 galibiyeti hiç eder diyebilirim.Çaptan düşmüş Ben Rothwell'i K.O edememiş bir adam için K.O artisti deniyor... Adamın tek adam gibi K.O yaptığı adam Cheick Kongo, 2 tane de gereksiz Japon ki bir tanesinin MMA rekoru 0-5 ...

Kusura bakılmasın ancak bu adam çok fazla büyütülüyor...

Frank Mir içi geçmiş dövüşcüler KO ediyor denmiş , Mark Hunt'ın tek KO ettiği herif Frank Mir'in henüz K.O ettiği ve içi geçmiş denilen Cheick Kongo. Mark Hunt yapınca olay oluyor Frank Mir yapınca içi geçmiş oluyor , biraz tarafsız olalım.

Frank Mir ve Cain Valesquez yerde bu herifin anasını ağlatır hatta Cain Valesquez bana göre ayakta da öttürür. JDS 'de aynı şekilde , Alistair zaten mesafeyi kapattırmaz tekmelerle halleder işini. Tek süpriz Carwin'i belki!!! yenmasi olabilir onu da hızına bağlıyorum ki Carwin'in de bu herifi yeneceğini düşünüyorum.

Hafif çeneli denilen Frank Mir'i adam gibi KO!!! eden bir tek Shane Carwin var ki o herif adam gibi vursa boğayı devirir. Brandon Vera Marcio Cruz maçı 2006'da motorsiklet kazasından döndükten sonraki ilk maçları sonrada kendine geldi zaten.

Neyse artık Mark Hunt'a versinler Carwin'i de bir seyredelim bakalım...

Cem "UFC" KARASU dedi ki...

hendo twitterın başına oturmadan önce yürek yemiş heralde :D :D

frankello dedi ki...

büyük ihtimalle manhoef ufc hwlerin yüzde 80inden sert yumruk atıyordur.ayrıca cain'in hunt'ı ayakta öttürmesi ancak senin islak bi rüyan olabilir.gavurlarin bir sözü vardır ayrıca''styles make matchups'' diye bu durumu uyan aklında bulunsun.o degilde charlotte senin foto mevzusu vardı.mark hunt'ın ismini alnına yazıp buraya gönderiyodun.noldu o iş?

mehmedov dedi ki...

stil dövüsleri yaratır.

bence de mir hunt dan cok daha iyi dovuscu.
cunku hunt sadece striker mma dovuscusu değil bundan sonra da olacak değil ama

frank mir jds karsısında ilk roundda nakavt olur baska bir ihtimal yok.

ama hunt jds macı ne olur bilemeyiz.

Yorum Gönder