Çarşamba, Nisan 04, 2012

Perşembe Ekspresi... Alistair Overeem UFC 146'da dövüşemeyebilir! Diego Sanchez hafif siklete geri dönüyor.

Alistair Overeem'in dövüş öncesi testi pozitif çıktı... UFC 146'da Junior Dos Santos ile kemer maçına çıkması beklenen Alistair Overeem'in Nevada Atletik Komisyonu tarafından yapılan dövüş öncesi testi pozitif çıktı. Testosteron seviyesi normalin üstünde çıkan dövüşcü için , ikinci testlerin sonucu bekleniyor. Eğer ikinci testi de pozitif çıkarsa Alistair Overeem malesef UFC 146'da dövüşemeyecek. Dana White şimdilik beklemede olsa da ikinci testin sonuçlarını beklemeden Junior Dos Santos'a yeni bir rakip bulabileceğini de belirtiyor. Neler olacağını bu hafta içerisinde öğreneceğiz. Olan biteni önümüzdeki günlerde Kan Sporu Blog'un da okuyabileceksiniz.


Diego Sanchez hafif siklete geri dönüyor... BJ Penn ile yaptığı maçtan sonra Welterweight klasmanında dövüşmeye karar veren Ultimate Fighter Sezon 1 şampiyonu Diego Sanchez yeniden hafif siklet olarak dövüşmeye karar verdi. Şu an sakatlık döneminde olan dövüşcü sakatlığının sona ermesi ile hafif siklet olarak Anthony Pettis ile dövüşmek istediğini belirtti. Bu duruma Dana White'ın henüz bir yorumu olmadı.

Frank Mir kemer maçına talip oldu... Alistair Overeem'in test sonucunun pozitif çıkması ile sallantıya düşen UFC 146 kemer maçı için Frank Mir şimdiden talip olduğunu açıkladı. Cain Valesquez ile dövüşmesini beklediğimiz Frank Mir eğer bir boşluk olursa kemer maçına çıkması en mantıklı isim gibi görünüyor. Cain Valesquez, Shane Carwin gibi dövüşcüler henüz Dos Santos'a karşı yenildiler , Brock Lesnar emekliye ayrıldı , geriye sadece eski şampiyon Frank Mir kalıyor. Açıkcası en adaletli seçim Frank Mir olacaktır diye düşünüyorum.

10 yorum:

Alkan Gültekin dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Alkan Gültekin dedi ki...

Ohaaa çok şaşırdım olm, Overeem steroid mi kullanıyormuş????? İnanmıyorum abi, herif bariz şınav çekerek o kadar kas yapıp hayvani cüsseye ulaşmış olmalıydı!!!!

Gerizekalı... Kariyerini resmen skip attı. Dana bunu affetmez, ki herifin kullandığı yönünde senelerdir ciddi söylentiler var. Ama ilk defa yakalanıyor sanırım.

mehmedov dedi ki...

gecmiste randomize testler olsa herhalde sporcuların hicbiri maca cıkamazdı
ne pride da ne ufc de

rampage ve wanderlei nin japonyada hicbir test olmadıgı ve steroid kullandıklarına dair demecleri var. ufc de ken shamrock , royce gracie nin steroid kullandıgını herkes biliyor.

overeem in kariyeri bitmez ama büyük yara aldı.
simdi hep dopingci olarak bakılacak. ufc den kovulmaz cunku buyuk yatırım yapıldı. ayrıca ufc nin elinde para kazandıracak adam kalmadı.
gsp anderson jon jones baska yok.
sonnen de yakalandı bir yıl sonra kemer macına cıkıyor.

bir de bu olay strikeforce gp yi kazansa da josh barnette de asla guvenilemeyeceğini ortaya koydu.
3 defa yakalanan afflictionı batıran adam herseyi yapar.

diğer 5 dovuscuyu de tebrik etmek gerekiyor bildiğim kadarıyla ilk defa dovusculerin haberi olmadan surpriz test yapıldı ve temiz cıktılar.

mehmedov dedi ki...

bir de su konuyu hatırlamak onemli
ben fedoru falan sevmem de bundan 2 sene once bir turlu gerceklesmeyen fedor overeem macı vardı.

fedor un ekibi olimpik ilac testi isterken overeem ekibi komisyon testi yeterli demisti.

dovus olmamıs fedor kactı olarak yorumlanmıstı.

http://www.sherdog.net/forums/f61/fedor-overeem-roadblock-m-1-wants-olympic-style-drug-testing-1329477/

Mr Guard dedi ki...

fedorun o yönü güzeldi.adam temizdi.
overeem ise isterse hulk olsun asla efsane olamayacak.
lesnar yaralıydı kaybetti
ama cain frank mir gibi dövüşçüler siler overeemi
santosu hiç söylememe gerek yok.bir santos fanatiği olarak şuan onun rakibi yok.
roy nelson vs alistair overeem maçı yapılsa daha egzotik olur. big country sürpriz yapabilir.
beyler bu steroitin zararı yoksa bende kullanmayı düşünüyorum.eğer bana hayvan gibi güç sağlıcaksa kullanıcam.ama güçü biraz artırıp fiziğim büyükcekse kullanmam.bilen var mı bu steroit olayını.
il şampiyonasına ve özel turnuvalrda test yokitürkiye şampiyonsaında da yok bildiğim kadarıyla.madalya kovalaıcam da :D

frankello dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
frankello dedi ki...

2.örnegin test sonucu gelmeden konusmamak lazım ama işin sonunda o kadar dalga geçilen m-1 haklı çıkabilir.çok komik.overeem'i severim ama 2.testte pozitif cıkarsa çıkıp açıklama yapmasın hiç.bilen varmi böle ilk testte testesteron oranı yüksek çikip ikinci testte paçayı kurtaran bir dövüşçü var mı?

its_your_move dedi ki...

Vurun abalıya :=)

Göz var nizam var Frank Mir mi Overeemi silecek :=))) Etik olarak Mir'in kemer maçına çıkması doğru olsada aslında büyük bir trajedi.Big noga bile ko olacakken Big nogun dehşet saçmalaması ile kazandı maçı.(Big nog'un nakavt gücünün sıfıra yakın olduğunu bilenler bilir)Aslında süper dediğimiz UFC ağır sikletinin bile 2-3 adamla döndüğünün bir ispatı gibi Mir'in kemer maçına çıkma ihtimali.Overeemin bilinçli bir doping olayına girdiğini sanmıyorum ihtiyacıda yok zaten neticede nefes almasını bile belgesel kıvamındaki the reem videolarında yayınlayan bir adamın böyle ucuz işlere gireceğini sanmıyorum ve istemiyorumda...

sensei dedi ki...

Bunların hepsi steroidli zaten Dana wayt bey kimi kandırıyorsunuz arada bir test yapmakla olmaz adam goril gibi zaten işte böyle bakışta anlarım steroid içmiş adamı ama siz anlayamzasınız.....Hayatında hiçbir testte başarı sağlayamamış barajı bile geçememiş Ali owereem isimli şahıs ilk defa bir sınavdan (+) pozitif aldı o da birşeye yaramadı böylede kadersiz bir evladımızdır...

Frank mir seni pislik, sen eskiden böyle değildin çok bozdun kendini be kadam, sen kimsin ki fırsatçılık yapıp kemere göz dikiyorsun asla ahlaklı bir şampiyon olamazsın bu gidişle, kondisyonunda berbat zaten...

mehmedov dedi ki...

mark hunt da alistair ve josh barnett in doping yaptıgını biliyordum diye demec vermis
araları pek iyi değil heralde.

http://mmajunkie.com/news/28130/ufc-146s-mark-hunt-flattered-but-thinks-frank-mir-is-getting-title-shot.mma

Yorum Gönder