Pazartesi, Nisan 23, 2012

UFC 145: Hominick, Devlet Bahçeli'ye benziyor

Yoğun iş temposu yüzünden malesef UFC 145'i izleyemedim. 3 yıldır ilk defa büyük bir UFC event'ini hiç bir maçını izlemeden pas geçeceğim galba. Kime sorsam çok sıkıcı bir event olduğunu söylüyor. Jones'un ilk defa decision'a kaldığı main event'te Rashad'ın 5 raund dayak yediğini duydum. Maximo Blanco'nun decision ile yenilmesini ise herhalde yine sıkıcı bir güreşçi galibiyeti diye yorumladım. Bi tek Rothwell vs Schaub'u bulup izleyeceğim bir ara vakit bulduğumda.

Onun dışında görüş belirtebilceğim tek konu, facebook sayfamızda Mehmet Emre'nin dediği gibi Mark Hominick'in Devlet Bahçeli'ye benziyor olduğu...

13 yorum:

Murat KM dedi ki...

Gerçekten de sıkıcı bir eventti tek heyecan veren dövüş rotwhell vs schaub oldu...Fakat homminick vs yagin maçında draw kararı çıkmamasına şaşırdım.

M. Ali Clay dedi ki...

Kan revan içinde geçen zevkli maçlar Matt Brown vs Stephen Thompson puanlamaya kalsa dahi özellikle maçın son anları mükemmel geçti. Mark hominick eddie yagin maçıda seyretmeye değerdi. Rory mcdonald che mills'i adeta komaya soktu. Bu maçlarda ağız burun kalmadı. mükemmel geçen maçlar bunlar. ağır siklet maçlarıda güzel geçti. chad grigs o kafesden ölmeden çıktığına dua etmeli. ben rothwell'de zor ama iyi bir galibiyet aldı. jon jones rashad evans maçı çok sıkıcı geçmedi. orta seviyeli bir maçtı. iki güreşçide pek güreş stilini kullanmadı. jon jones'ı bir tek anderson silva yenebilir bence oda hafif ağırsiklete gelirse. ama jon jones mükemmel güreş stilini kullanırsa anderson silvanın pek şansı yok. ben sadece bir maça odaklanmıyorum. kemer maçı kötü geçti diye diğer güzel maçları harcamamak lazım. birde izlemeden iyiydi kötüydü diye yorum yapmamak gerekir.

sensei dedi ki...

Devlet bahçeliye o resmi gösterin bence kendisinin daha yakışıklı olduğunu iddia edecektir...

the mentalist dedi ki...

yarrak gibi eventti.che mills rory mcdonald in co main eventte oldugu bir geceden ne beklenir.m.ali clay de yeni bir mma izleyicisi oldugundan belli heyecanlanmiş.:D:D:D.main eventin 2.roundunda sizmişim.schaub acayip rezil oldu bide bu adami top 10 de gösteren gerizekalilar var (bkz dana white).sikeyim ufc yi mma bitmiş arkadas.

Unknown dedi ki...

tanım: yarısında çıktığım ufc eventidir.

Unknown dedi ki...

@ m.ali.clay dudullu apaçisi beyler.

M. Ali Clay dedi ki...

biri ufc'yi izlerken ayakta uyur amk. biri ekşi sözlüktekiler gibi izlemedim yarısında çıktım deyip, aynaya bakarak bazı tanımlamalar yapmaya çalışır. bütün döl israfları da beni buluyor amk.

the mentalist dedi ki...

samimiyet moda olunca cehalet meşrulaştı.m.ali clay de o ayak.kıyamam ya.ekşisözlüktekiler olması gereken tipteler koç okuyan,düşünen sorgulayan,herşeyi begenmeyen vs.her duyduguna inanan,her önüne atilani bas tacı eden senin gibiler döl israfi asil.bu blogda cok var zaten senin gibi anlaşirsiniz beraberce.

Serkan Erden dedi ki...

M.Ali Clay kendi kafasına göre bir yorum yapmış her zamanki gibi 2 tane afacan çıkmış adama laf sokuyor :) heryer klavye şövalyesi doldu.
@ Unknown : önce adam ol kendine bir nick bul, merak etme nickinden kimse bulamaz seni :)
@ Mentalist : Baban mesajlarında kullandığın ayıp kelimeleri görse(yarrak gibi)hemen internet bağlantısını keser, sende oturur ağlarsın, terbiyeli ol sağa sola bulaşma :)

sensei dedi ki...

Blogta bir durgunluk var, lütfen sayın yiğenlerim kavga etmeden güzel güzel oynayın, eğer herkes küfür ederse sonunda döğüş başlar döğüşşş, biri çıkar amınıza gorr valla.

Hepinizi seven efsane hocanız sensei olarak, anlaşamadığınz noktalarda cuma namazı çıkışı gelin sizleri iyi niyetle tokatlayayım sonra hep beraber yaptıklarımıza ağlayıp af dileyelim ve barışalım. he orada değilsem fener rum patrikanesine gelin, malum devir kötü onun için bütün dinlerin ibadetlerini yapıyorum ki garanti olsun..

bu mma falan şeytan işidir ulliminatidir, uzak doğu felsefesine yönelin kimseyi kırmayın incitmeyin, savaşmayın sevişin. karıyı kızı rahatsız etmeyecek şekilde uzaktan önce mal gibi kesin, baktınız iş oluyor, gidin sikin amına koyim, babasıda gelsin sizi siksin. elalemin babalarıyla beni kavga ettireceksiniz sonunda, nedir sizden çektiğim neticede öğrencilerimi savunmak görevimdir babasınıda ben sikerim,eğitimciyim ben.

Serkan Erden dedi ki...

Sensei sana kaç kere söyledim babanla böyle konuşma diye, bir dahaki sefere cezalandıracağım seni.

sensei dedi ki...

Serkan oğlum hayırsız evlat kendi annesine göz dikiyor, üzücü.

Serkan Erden dedi ki...

Tekrar ediyorum sensei babana karşı biraz daha saygılı ol :)

Yorum Gönder