Pazar, Haziran 10, 2012

TUF Live Finale geçmiş, haberimiz yok

Bu sabah şöyle bir baktım da bu haftasonu bir event var mıydı diye, bir de ne göreyim; TUF 15 bitmiş, finali oynanmış bile AMK! Açıkça, Mertçe, Korkusuzca... Hem de geçen hafta. Sezonun şampiyonu Michael Chiesa!

Açıkçası bu TUF 15'i izlemedim. Sadece ilk bölümünü izleyip bıraktım. Nedense artık yine hep aynı şeyler gibi geldi ve soğudum. Denk gelsem finalini izlerdim ama zaman olmadı işte... İlk bölümde izlediğim kadarıyla hiç şans vermediğim bir adamın sezon şampiyonu olmasına ise şaşırdım.

Ancak TUF 15 Final gecesinde esas başka bir bomba maç vardı. Kampmann vs Ellenberger! Malesef sonucunu da gördükten sonra az önce mmashare'den bulup izledim maçı. Welterweight sikletinin iki yetenekli ve korkusuz striker'ının mücadelesinde kazanan taraf diz darbeleriyle Martin Kampmann oldu! maçı izle: http://www.mmaload.com/serious-mma-videos-f35/jake-ellenberger-vs-martin-kampmann-t56117.html

Ellenberger maçın daha ilk dakikasından az kalsın Kampmann'ı bitiriyordu. Knockdown ettiği Kampmann'ı (hem de çok sağlam bi knockdown) yerde kovalamak yerine ayağa kalkmasına izin verip devam etseydi Ellenberger ilk raundda işi bitirebilirdi diye düşünüyorum. İkinci raundun başında yine maçı bitirecekmiş gibi gözüken Ellenberger, bir anda daha spikerin ne olduğunu anlamadan diz darbeleri yemeye başladı ve yığılıp kaldı. Kampmann'ın kameraların kaçırdığı ufak sağ yumruğu Ellenberger'in tam alnına gelmişti. Bu kadar ufak bir darbenin bu kadar sarsıcı olması enteresan. Ancak yavaş çekimden sonra ne olduğunu anlayabildik.

Gecenin en güzel hareketi ise (okuduğum izlediğim kadarıyla) Justin Lawrence'ın high-kick nakavtıydı!  izle: http://sbn.to/M0zX5o

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder