Perşembe, Temmuz 12, 2012

Chris Weidman UFC'nin yeni en konuşulan ismi!

Dünkü UFC on Fuel'ı izlemedim. Ancak okuduğum kadarıyla Chris Weidman'ın büyük ses getirdiğini ve bir anda UFC'nin en konuşulan ismi durumuna geldiğini anladım! Kariyerinde daha yenilgi yüzü görmemiş olan Wiedman, UFC'nin ortasikletindeki 3 numarası Mark Munoz'u öylesine domine ederek yerle bir etmiş ki, herkes bir anda onu Anderson Silva'nın yeni rakibi olarak görmeye başlamış bile.  Dün gecenin görüntülerine bakarak ben de muhtemel bir Anderson Silva vs. Chris Weidman maçını heycanla beklemeye başladım doğrusu...



Bu arada sevdiğimiz hakemlerden Josh Rosenthal'ın Munoz'un suratına hiç gereği olmayan 8 ekstra yumruk almasına izin verdiğine inanamıyorum...

8 yorum:

fenerli_41 dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
fenerli_41 dedi ki...

kaç senedir kendimizi kandırıyoruz silvanın rakibi maia ,sonnen,belfort,okami falan diye
şahsen ben 2 senedir silvanın yenilmesini bekledim ama hep hayal kırıklığı özellikle belfort maçında çok üzüldüm ;weidman iyi dövüşçü ama daha kendini gelitirmesi lazım özellikle boks ve muay taide özel eğitim veya kamp yapması lazım güreş ve jiu jitsu iyi biliyor yada jackson mma,american kickboxing academy veya xtreme couture gibi yerlerde çalışması gerek

the mentalist dedi ki...

weidman'in neyini begendiniz pardon tam bir battaniye jake shieldsden tek farki bala göte bir dirsek tutturması.a.s yi yenebilecek tek adam var o da hector lombard. müthiş bjj ve judo. üst düzey takedown defense üst düzey muay thai. süper hızlı eller ve müthiş fiziksel güç.hector lombard anderson silva yı yenebilecek tek tek kişi.mw deki diger dövüşçülerin yanına bile yaklaştırılmaması lazım lombardın adam tam bir katil. direk as ile dövüşmeli.

mehmedov dedi ki...

hector lombard kanıtlanmamıs bi kisi.
adamın tum kariyeri berbat dovusculerden olusmakta
ve boyu as nin yanında bir cüce. kücücük kalır.

as yi yenecek kisi asla bir striker olamaz cunku as zaten mma in en iyi strikerı. yenecekse sonnen tarzı bir guresci as yi surekli takedown ile yerde tutacak ve macı alacak.
as nin takedown defansı zayıf. her gürescide zorlanıyor.

ben lombard ın barbar tim i gececeğine bile inanmıyorum

fenerli_41 dedi ki...

hector lombard iyi de silva ona karşı boy avantajını kullanır arasında 10 cm fark var, hector lomardın nakavt etme gücü var ama silvanın çenesi güçlü dan henderson,rich franklin,vitor belfort gibi adamlardan yumruk yemesine rağmen yıkılmadı silvayı yenebilecek tek adam jon jones tabi arada kilo farkı war silvanın kilo alması lazım

frankello dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
frankello dedi ki...

benim silva için contender adaylarım lombard ve munozdu.munozun yenilmesine şaşırdım hele k.o olmasına daha da sasırdım dövüşü izlemedim o yüzden bişi diyemem.

hector lombard konusuna gelince. yener mi andersonı kesin bilemem büyük ihtimalle yenemez ama sanıldıgından daha fazla zoralyacagı kesin.

mehmedov pek yakından takip etmedigin belli o yüzden beylik lafları geç. birincisi kendini kanıtlamamış, kariyeri berbat dövüşçülerden olusmus demen acip wikipediadan recorduna baktıgın ve kimseyi tanimadigin anlamina geliyor sadece. ufc de dövüşmedigi için mi kendini ispatlamamis o zaman seni biraz bilgilendireyim.

lombard ufcde 5-1 olan james te hunayı paramparca etti.
lombard ufcde 4-0 olan brian ebersole u paramparça etti.
lombard 3.mw olarak gösterilen munozun 2. en büyük galibiyeti olan lebeni kolaylikla yenen kalib starnesi paramparca etti.
lombard okami ve zamanında no 1 mw olan lindlandi yenen falaniko vitaleyi paramparca etti
lombard sonneni yenmiş trevor prangleyi paramparca etti.
ufcde su anda top 10 da 2 dövüşcüye karsi decisiona gidebilmis jay silva lombarda karşı 6 sn dayanabildi.
senin tanımuıyor olabilecegin ve yetenek olarak top 10 diyebilecegimz shelemenkoyu 5 round domine etmiştir lombard .

gördügün üzere lombardın kariyeri hem weidmandan hemde munozdan kat be kat üstün. ayrica diger bir yanlişin lombard striker degil judocudur.iyi günler.

Adsız dedi ki...

Paylaşımlarınızın neredeyse hepsi bilgilendirici ve ilginç. Vip danışmanlık şirketi olarak teşekkür ederiz ve devamını dileriz.

Yorum Gönder