Salı, Temmuz 03, 2012

Fırtına yaklaşıyor... Silva vs. Sonnen II bu haftasonu!

“I’m like Jon Jones, I sound like Sean Combs, and I’ve got trombone-sized stones like John Holmes.”

5 yorum:

fenerli_41 dedi ki...

chael iyi takedown yapıyor bide üstüne adamı yumrukluyor ama rakibini bitiremiyor ,can yakıcı yumrukkarı yok mesela jon jones veya cain velazquez gibi bitirici vuruşlar yapabilse anderson silvayı yenebilir ama attığı yumruklar silvanın canını yakmıyo

sensei dedi ki...

Anderson silva hayranıydım ama çok şımarık birisi kesinlikle islam ahlakı yok, sonnen en azından efendi ve kırk yılda birde olsa caminin önünden geçiyor içeri girmiyor ama hızlıca kaldırımdan geçiyor, bazende caminin yanındaki muhtarlıktan işlem yapıyor gördüm, o yüzden sonneni tutuyorum.

Anderson silvayı ise miamimak otelinde yakacağız cemaati kışkırtma çabalarım sürüyor..

Bir kere bu silvayı sokak başında yakaladım, yanında arianny celeste vardı, dedim müslüman mahallesi değilmi lan burası keserim kulaklarınız, ne yanındaki manitayla millete şekil yapyorsun, sen kimsin triangleye falan alıyosun, kurukafa amına gor zürrüyetini sikerim dedim, yufkada yürekliyim o ağlar ben ağlarım, o ağlar ben ağlarım, sonra bir tokat attım kulağı patladı, şok oldu sadece bir iş kişisel değil dedim, aniden kızı bırakıp kaçtı o günden beri görmedim..
Kızla bir süre Yaban hayatı yaşadıktan sonra ayrıldık, dedim o ufcyi başınıza yıkarım, bunu neden dedim bende anlamadım :)


Sonneni tutuyorum ama silva yenecek diyorum..

its_your_move dedi ki...

Maç öncesi böyle şeyler normal.Silva çok ama çok gazlı önceki maçtan dolayı.Sonnen denen dopingli gerizekalıya iyi bir ders verecek diye düşünüyorum Silva...

Umarım yanılmam...Bu kemeri Silvada başka biri takacaksa bu Sonnen olmamalı...

the mentalist dedi ki...

silva overratedin önde gideni bos beles adamalra karsı kazandigi için bi halt saniliyor ama ortalama bir dövüşçü.prime zamanındaki shogun veya wanderleiden daha iyi bir dövüşçü degil.patrick cote, thales leites, nate marquardt, yushin okami, damian maia. anderson bu yani vasat oglu vasatlar. bu herife goat diyenler zamanında top ten de kim varsa dövmüş fedora bok atarlar bide hay götünüze koyayim sizin. chael den tiksiniyorum vasat oglu vasat bir dövüşçü o da ama umarim yener silvayi.gerçi yenemicek ama isallah yener.

Unknown dedi ki...

Chael sonnen yenecek.. adam cok guclu

Yorum Gönder