Pazar, Kasım 11, 2012

Cung Le, Wanderlei'ye çizdirdiği karizmasını Rich Franklin'in çenesiyle paralttı

Macau'da (Çin) düzenlenen ve UFC için Asya pazarına yönelik önemli bir adım olan gecenin yıldızı şüphesiz 40 yaşındaki part-time aktör, part-time MMA'ci Cung Le'den başkası değildi.

Le'nin rakibi Rich Franklin, emekliliğe merdiven dayamış eski bir UFC şampiyonu ve yaşayan bir efsaneydi. Ve aşağı yukarı herkes, Rich Franklin'in kardiyosuyla bu maçı götüreceğine inanıyordu. Yavaş başlayan maçta bir anda şimşek gibi çakan bir nakavt ile Cung Le'nin kariyerinin sonbaharında kader ona muhteşem bir hediye vermiş oldu.


Bu saatten sonra artık çok sevdiğimiz Rich 'Ace' Franklin'in emekli olması en doğrusu gibi... Zaten ispatlayacak bir şeyi de kalmadı.

Cung Le için ise bu galibiyet UFC sıralaması açısından bir şey ifade ediyor mu bilemiyorum. Onun için de emekli olmak için harika bir nokta.

4 yorum:

_CHARLOTTE_ dedi ki...

Rich Franklin'in ilk defa böyle tek yumrukta indiğini görüyorum. Emekli olur mu bilmiyorum zira bence Matt Hughes gibi arada sırada maça çıkar sanırım. Cung Le ise en azından top 10 olan bir dövüşcü ile ter dökmeli emeklilik kararı almadan bence.

Unknown dedi ki...

2013'in ilk büyük event'i ufc 156'da overeem ile big foot kapışacağı haberini gördüm ne kadar doğru bilgisi olan varmı?

_CHARLOTTE_ dedi ki...

Doğru evet.

Unknown dedi ki...

o zaman jones'un ağır sıklete geçişi,overeem'in dönüşü ve cormier'inde ufc'ye geçmesiyle ağır sıklet tadından yenmez bundan sonra.

Yorum Gönder