Pazartesi, Nisan 15, 2013

Kansporu'ndan yine bir habercilik örneği: HIP SHOW!

Rusya'daki piskopat TV şovu HIP SHOW, Amerikan Gladyatörleri ve MMA'yi birleştirerek akıllara zarar bir konseptle reyting avına çıkıyor! Modern gladyatörler mi desem, yeni dünya düzeni mi desem, it kopuk mu desem... !!! HIP SHOW !!!



İki dövüşçüden biri nakavt veya TKO olduğu zaman, maçın 2'ye 1 devam etmesi müthiş akıllıca olmuş. Aşırı zeki ve güzel insanlar



Aynı anda 2 armbar'a yakalanmak veya aynı anda hem armbar hem leglock'a alınmak veya aynı anda 2 kişi tarafından temiz bir şekilde yumruklanmak sadece HIP SHOW'da! Bayanlar da var... HIP SHOW!



Videoyu bulan eski Seattle muhabirimiz Mete Evrenol'a teşekkürle...

4 yorum:

Choke dedi ki...

Büyük hastalıkkk

Gabe dedi ki...

son 5 yılın en fazla ilgi çeken 2 şeyini (mma ve sokak dövüşü videoları) birleştirip kafalarına göre bir ürün yapmışlar. alıcısı olur mu bilmem. ama buradan bakınca Cengizhan Meslek Lisesi çıkışı, börekçi önü koz paylaşımı gibi görünüyor.

Ediz Aydın'ın muay thai dersleri ile aydınlanırken bunun küçük bir benzerini, önce 1e1 sonra 2ye1 (en fazla 20 sn) çalışmıştık bir akşam. amaç sokakta, salon gibi steril olmayan ortamlarda farkındalık, kıvraklık ve teknikleri uyarlamaktı.

sensei dedi ki...

Pideci alır diyorum..

Bu arada eski gladyatörleri vs eleştiri dururuz ancak dönemine göre şimdide farkımız yok, eminim ki bıçak verseler gene kitlesi oluşacaktır, nasıl MMA'ya ahşet diyn diğer dalalr varsa bu seferde mma'cılar ona vahşet diyeceklerdir....vahşiyiz bunu kabul etmek lazım, BJJ gibi, güreş gibi dallar daha insani en azından ı duyguyu öyle tatmin ediyorsun...Yani ne desek boş bende vahşiyim ama hepimizde öyleyiz kimse kusura bakmasın..
Spiker nasılda heyecanla anlatıyor ne kadarpis nakavt olursa ov sayın seyirciler görsel şölen adam bayıldı mükemmel çok keyif alıyoruz....

Adsız dedi ki...

gerçekten mükemmel olmuş aslında benim ilgimi vahşilik değil bütün stilleri kullana bilmek,takım olarak dövüşmek ve parkurlu alanda dövüşmek inanılmaz bişey tam anlamıyla dövüş mücadele sporu görsel olarakta iyi

Yorum Gönder