Cumartesi, Ekim 26, 2013

Tito sakat, Rampage ortada kaldı. Bellator PPV iptal

Bellator'un tarihindeki en büyük gece olması planlanan Bellator 106'da büyük hayal kırıklığı. Emeklilikten dönen Tito Ortiz ve bir diğer yaşayan efsane Quinton Rampage'in maçını izlemek isteyen hayranların hevesi kursağında kaldı.

Malesef Bellator 106'ya bir hafta kala Ortiz'in boynundaki sakatlıktan dolayı, maçtan çekilmek zorunda kaldı. Bellator 106'nın Bellator'un ilk PPV (satın-al-seyret) event'i olması planlanmıştı. Ama gecenin esas meyvesi iptal olunca Bellator da PPV yerine yayını SpikeTV'ye taşıma kararı aldı.Yeni title fight, Michael Chandler vs. Eddie Alvares oldu.

UFC'den sonra MMA dünyasının 2 numaralı organizasyonu durumnda olan Bellator'un bu işten aldığı maddi ve manevi zararın boyutlarını tahmin etmek güç. Büyük bir prestij kaybı da oldu. Ama MMA'de bunlar var...

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Volkan Oezdemir hakında bilgisi olan, kendisini takip eden varmı??
http://www.sherdog.com/fighter/Volkan-Oezdemir-58503

DRAGON dedi ki...

tito yalancı bir piç. sabun köpüğünden ibaret boktan kariyeri ve sırf amcık buncuk sahte tavırlarıyla meydan boşken yene yene sikimsonik ken shamrock tan başka kimseyi yenememiş bir balon. bu kadar dandik kariyeri olup bu kadar para kazanan başka adam yoktur. bu adamın vitor,wanderlei maçlarına bakın galibiyeti bu ibneye veren hakemlerin nasıl satılmış olduğunu görün. rashad la ilk maçındaki beraberliğide düzmece neyse ki ikinci maçta rashad bunun ağzını yüzünü sikti. kariyerini siktiğimin korkak ve bir boka benzemeyen sözde dvüşçüsü şimdide rampage den kaçtı.

Mr Guard dedi ki...

ben bumaçı ne zamandır bekliyordum.sırf rampage jacksonı izlemek için.ufc den ayrıldıgından beri benim için eski tad ıyok ufcnin

bi rampage vs shogun olmalıydı.

mmain tüm dünyada yapılamamasını dövüşçülerin iyi kazanamamasının en büyük sebebi dana whitedır.yoksa
pride
ufc
strike force
bellator

bu şirketler aynı anda oevam etseydi daha fazla sükse olurdu.tek ele topladı 3 kuruşa adam dövüştürüyor weight inlerde artislil yaparak bakıyor küçük dağları benj arattım havasında.

Yorum Gönder