Pazar, Kasım 24, 2013

Dana White, UFC 167'deki rezaletle ilgili sert konuşmuş

Aşağıdaki vidyoda 13.30'dan itibaren Dana White, hakemlerin bu maçı GSP'ye vermesinin büyük bir rezalet olduğunu ve Nevada Atletik Komisyonu'nun (NSAC) bir anca önce bu gidişata bir son vermesi gerektiği çok açık ve sert bir dille ifade ediyor..

2 yorum:

DRAGON dedi ki...

maçtan hemen sonra gsp octagon da dolaylı yoldan emekli olacağıı söyledi.ama bu hiç inandırıcı değildi. seyircilerin kendisini yuhalamasından sonra büyük kurnazlıkla artık bırakacağını söyleyip ufc ye ve seyircilere teşekkür etmeler filan yuhalayanları susturdu. çakal ya.

sensei dedi ki...

Dana white, seni aşağılık kompleksli dazlak, hatırladın mı lan beni amcuk ? Arkadaşlar bu Dana isimli dana eskiden önüne gelenden dayak yiyen biriydi hiç unutmam dedi ki ben kimseyi dövemedim amma ileride herkesi dövüştüreceğim dönüşüm muhteşem olacak dedi cemaate falan girdi, uğraştı didindi ve başardı da ezikliğini bu şekilde giderdi...

Yıllar sonra Amerika'da yakaladım bu ibneyi, acından ölüyordum iş istedim vermedi beni aşağıladı ,dedim ki sen nasıl müslümansın nasıl Türksün biraz utandı sonra saldırdım, Miesha ile Ronda hanımefendinin arkasına saklanınca kaçtım dedim erkekseniz teker teker gelin dediler biz kızız......bende kaçarken parmak sallayarak dedim ki; bu burda bitmeyecek bekleyin dedim, sonra geri gelmedim......

gördüm ki değişen bir şey yok hala bizim eski korkak dana........




Neyse maça gelirsek; GSP koca maçta 1 tane fiske bile yemeden maçı tamamlamıştır, aksine hendrickin ağzı burnu avm'ye dönmüş insan içine çıkamamaktadır, bütün Amerikan halkını aklı selim olmaya davet ediyorum, efendime söylüyüm otursunlar defter ve kalemi ellerine alıp maçı bir daha izleyip not tutsunlar sonra akşam tekrar etsinler, kalıcı hafızaya atsınlar efendim.....geri kalmış Amerikan halkını küçümsüyor değiliz ama azıcık ilim irfan sahibi olun yoksa bu şekilde geri kalmaya mahkum kalacak asla Suriye seviyesine çıkmayacaksınız....................saygılar..

Yorum Gönder