Pazartesi, Mart 24, 2014

HENDOOOOOOOO !!!

Evet, evet Kansporu'na ara verdiğimi ve artık yazmayacağımı söylemiştim biliyorum. Ama buraya sadece şunu yazmak için geri döndüm: HENDOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!

Hendo vs. Shogun II : http://fightnext.com/video/9OBSHNHRWD45/Mauricio-Rua-vs-Dan-Henderson--UFC-Fight-Night-38



H-BOMB BABY!

MMA'in gelmiş geçmiş en büyük sağ yumruğu! Fedor halt etmiş!

Ya inanamıyorum, ben ilk MMA'le tanıştığımda (sene 2003) Dan 'Hollywood' Henderson PRIDE'da en sevdiğim adamlardan biriydi. Sene 2014 adam hala nakavt ediyor, hem de kendisi nakavt olmanın ucundan dönerek! Hem de bir maç önce Vitor Belfort tarafından çok fena nakavt edilmişken! İşte bu adam gerçek insan üstü bir adam! İşte bu adam milattan önce Roma İmparatorluğu'nda kolezyuma çıksa gerçek bir gladyatör olacak adam!

Shogun'a da ayrıca saygımız sevgimiz sonsuz… Bu iki adamın maçları da bundan 50 yıl sonra konuşuluyor olacak. Hala Jon Jones veya GSP diyen varsa, bana adres versin kapısına gelip dövücem! Gelin lan buraya! Gelin lan!!!

8 yorum:

servet dedi ki...

shogun artık ne zaman ko edecek diye beklerken birden hendo sağ yumruğu oturttu, sanırım shogun yere düştükten sonrada burnunu kırdı kalkamadı daha shogun hendo abi bu 43 yasında adam tam bir efsane sasırdım sok etkisiyle pcyi düşürüyodum az kalsın.
yalnız shogunun kazanmasını istiyordum çünkü hendonun kazanması sadece shogunun title yolunda önünü keser diye düşünmüştüm zira hendonun bu yastan sonra bi yere gidebileceği pek inandırıcı gelmiyo bilmiyorum katılıyomusunuz ama hendo bu belli olmaz.
ayrıca vitordan iyice nefret etmeye basladım yiyosa abd'de çıksın hendonun karsısına eşit şartlarda.

servet dedi ki...

bu arada ufc 173te bi değişiklik daha yapıldı gene weidman vs machida, weidmanın diz sakatığı yüzünden 5 temmuz ufc 175e alındı. ufc 173ün ana müsabakası açıklanacakmış kim çıkacak bakalım arayışlarda şimdi kel dana

Unknown dedi ki...

baskası olsa ılk 2 round ta 4 kere nakavt olr yenilirdi adam o kadar dayak yedi ve muhteşem sağını konuşturdu gene

Unknown dedi ki...

hayret, herb dean ilk round erken bitirmedi maçı...hendo en sevdiğim adam yine gösterdi ne kadar dayanklı olduğunu o durumdan kurtulacak başka dövüşçü yok..shogun hendo'ya attığı dayağın çeyreğini overeem'e attığında overeem bayılıyodu..

Unknown dedi ki...

roy nelson big nog u belkide kariyerinin en fena knockout larından birini tattirdı.can yazmıyor bari ben biraz bigi veriyim ufc 173 te weidman sakatlandı maç ufc 175 e ertelendi cormier hendo tittle eliminator macına cıkıyolar gene 175 te ronda da alexis davis e karşı kemer mucadelesi vericek saygılar.Bu arada site sahibi can evrenol ve kız arkadaşı all men e cıktı bu ay tebrik ederim.

deniz dedi ki...

hendo vs cormier maçı ne zaman peki?

Unknown dedi ki...

temmuzun 5 inde ufc 175 te hepsi

Unknown dedi ki...

Can sen nekadar dengesiz birisin. hendoya kufur ederken simdide ergenler gibi.. neyse , seni komedi diye okumaya devam ediyorum. Komik adamsin vesselam. keyfi yerine geliyor insanin :)

Yorum Gönder