Salı, Ekim 20, 2009

Kim kazanır? Machida vs. Shogun

Geçen gün Çağlar arkadaşımız, maçlar öncesi küçük bir oylama olsa diye bir istek belirtmişti. Bu haftasonu gerçekleşecek UFC 104 ile bu oylamaya başlayabiliriz. 
Machida mı? Shogun mı?

Bu arada gecenin bir diğer önemli maçı da Cain Valasquez ve Ben Rothwell arasında

8 yorum:

Selman ÇETİNKAYA dedi ki...

rua nın kazanmasını istiyorum ama machida büyük ihtimalle alacaktır maçı..machida nın videolarını izlediğim kadarıyla okadar disiplinli ki köşesinin söylediklerinde asla çıkmıyor..maç haricindeki çalışma videolarında bile okadar kendini konsantre ediyoki tam olarak işine veriyor kendisini..ve kendisini çok iyi savunuyor..pek gardını da kapatmıyor korkak dövüşmüyor..ve karşısındakinin hamlesinde kontralarla çok iyi hamle yapabiliyor..kimin yeneceğinden önemlisi maçın güzel olmasını istiyorum..machida vs evans maçını izlerken çok heyecanlanmıştım..söyle bir heyevan istiyorum umarım öyle de olur..

valesguez vs rothwell maçını rahat bir şekilde valesquez in alacağını düşünüyorum..

umarım tüm maçlar güzel olur cumartesi gecesi..

El Ramiro dedi ki...

Machida, Gegard Mousasi ile birlikte lightheavyweightin en iyisi diyebilirim.Pride'da önüne geleni tko ile geçen Shogun Ufc'de formunu yavaş yavaş bulsa da maçı Machida decision ile alır diye tahmin ediyorum.Şu an için sıkletinde Machidayı zorlayacak başka bir isimde göremiyorum.

Adsız dedi ki...

abi zor bir maç machida kazanacak kesin ama rua zorlar bu macı

Selman ÇETİNKAYA dedi ki...

maç decision yani sayı ile biterse machida tabiki kazanır ama rua nın kemeri alabilmek için üstün performans sergileyeceğini düşünüyorum ben..

Unknown dedi ki...

machıda kazanır ama bence rothwelln bı surprız yapabılecegını dusunuyrm zor da olsa....

El Ramiro dedi ki...

Ayrıca güzel bir çıkış yakalayan Japon dövüşçüler Yoshiyuki Yoshida ve Yushin Okami'nin de maçlarını kazanacağını tahmin ediyorum. Yushin Okami'yi yakın bir gelecekte middleweight kemer maçında görebiliriz...

Selman ÇETİNKAYA dedi ki...

el ramiro Yoshiyuki Yoshida kötü bi nakavtlı yenilgi aldı..ben oldum olası sevmem japon dövüşçüleri..sakuraba yı ayrı tutuyorum tabi buna..

El Ramiro dedi ki...

Evet maçlara baktım, ikisi de yenildiler. Genel görüş nasıl bilmiyorum ama Japon dövüşçüleri ben fazlasıyla severim,özellikle Hayato Sakurai, Takanori Gomi gibi hafif çılgın olanları daha çok severim. Bu adamların maçları ne şekilde geçerse geçsin her japon gibi efendiliklerini bozmazlar. Sakurabaya gelince onu sevmeyen varmı bilmiyorum:) Herkesin UFC'ye odaklandığı haftasonunda Dream 12 de Zelg Galesic'i ilk roundda knee bar ile geçti.Selamlar Saku :)

Yorum Gönder