Salı, Haziran 01, 2010

Badr Hari yine yerdeki rakibe tekme attı

7 yorum:

El Ramiro dedi ki...

Bu son hareketiyle kendisinden nefret edenlerin sayısı,sevenlerinin sayısının önüne geçmiştir sanırım. Amsterdam Arena'da bu adama tapan 20.000 kişi bile bu sene Badr dışarı diye bağırdı.K-1'in en iyisi olabilmek için her şeyden önce spor ahlakına sahip olmak gerekir.Peter Aerts,Reny Bonjasky gibi sporcular harika dövüşçüler olmasının yanı sıra efendilikleri ve centilmelikleriyle de herkesin saygısını kazanıp bulundukları yere gelmişlerdir.Bu adamda zerre kadar rakibe saygı olmadığı için ne kadar iyi olursa olsun bu isimlerin yanına yaklaşmak bir yana bu saatten sonra da yaptığı çamurluklarla konuşulmaya devam edecektir.

Hesdy Gerges maçında da kendisiyle kafa kafaya kapışan bir rakip görünce ve kondüsyonu düşmeye başlayınca kendisinden beklenileni yaptı.Bu arada aynı gece Gokhan Saki ise Manhoef'u resmen dağıttı,bizleri coşturdu.Umarım yakın gelecekte ilk Türk k-1 şampiyonunu görebiliriz:)

yasin dedi ki...

Badr Hari yerde rakibe tekme atmaya çok meraklıysa kendisini MMA'de görelim.Daha önce kendisini bir MMA müsabakasında izlemiştim.Çokda başarılı değildi.

Gabe dedi ki...

yasin lafı ağzımdan almışsın. Bonjasky'nin 2 sene önceki finallerde çamura yattığını düşünüp Badr Hari'yi tutuyordum. Ama son hareketiyle sporcudan çok tam bir zorba at hırsızı olduğunu gösterdi. MMA'e geçsin de orada devam etsin bari.

Selman ÇETİNKAYA dedi ki...

akıllanmaz bu adam..son röportajında bilgehandemir e söylemişti..bilgehan bonjasky maçında yaptığın hatayı birdaha yaparmısın dedi..badr hari de bana belli olmaz yapabilirm dedi ve yaptı..demekki maç esnasında kendisini tutamıyor..manhoef özür dilemesini istedi ringte ama dilemedi..ve manhoef te Hesdy Gerges in elini kaldırıp yeni dünya şampiyonu olduğunu ilan etti..

anlayamıyorum birisi faslı birisi tunus lu..ikisi de müslüman hadi karşındaki israilli olur öldüresiye döv kızmam bile.. :)

yasin dedi ki...

Evet arkadaşlar işte buldum.Badr Hari'nin MMA maçını http://www.youtube.com/watch?v=6CP63CUM5Jg linkinden izleyebilirsiniz.Yanında da Melvin Manhoef var.Arkadaş resmen dövüşmeden tap etmiş.

Can Evrenol dedi ki...

ben de izledim şimdi senin verdiğin linkten Yasin. Hakkaten çabuk gitmiş Hari. Sherdog'dan baktım, ''forearm choke'' yani orda tek koluyla boğazına basarak almış maçı eleman valla.

Unknown dedi ki...

badr hariye soruyolar enden tekem atttın maçı bitrdikten sonrada bunu yapabilrdin diye badr hary: para kazanmak önemli değil fas'ta bir söz vardır para sizi elinde tutmasın siz onu elinizde tutun küfür etti ebnde tekmeledim '' ve ayrıca adam zaten dağıtmış adamı yere gömdü tekem atmış olabilir demkki sinirlendirdi ters bişey söyledi bence çok iyi yaptı tebrikler..

Yorum Gönder