Çarşamba, Ağustos 25, 2010

UFC'ciler gişede

Şu sıralar vizyondaki 2 oldskool aksiyon filminde birer UFC dövüşçüsü olduğunu herhalde zaten biliyordunuz. A-Takımı'nda Rampage Jackson, Expendables'da (Cehennem Melekleri) Randy Couture. MMA'in popüler kültürdeki yükselişinin en yeni ve en büyük örneklerinden biri olarak önemli bir durum...

Aslında Rampage de, Randy de daha önce Hollywood filmlerinde oynamışlardı ama bu kadar büyük filmlerde değil. Randy Scorpion King denen rezil filmde vardı, Rampage da fena olmayan bir korku filmi olan Midnight Meat Train'de çok ufak bir rol almıştı. Başkaları da var... Ama bu kadar büyük, ve gişede en tepede yer alan filmlerde MMA'cilerin yer alması bir ilk!

4 yorum:

Selman ÇETİNKAYA dedi ki...

rezil film demene çok güldüm :) izlemedim tabi filmi..bunların yanın da rashad evans, Keith Jardine ve forrest griffin in oynadığı rakipsiz diye bi film var..çok güzel olmasa da idare eder ..Keith Jardine taşıyıcı 3 ün küçük bi bölümün de gözüküyo sadece..chuck liddell ve Tim Sylvia nın oynadığı bi hapishane film vardı ismi gelmiyo aklıma ama orda da fazla rolleri yok ama güzel rol yapmışlardı :)

ahmet dedi ki...

Peki Kurtlar Vadisi Irak'ta iyi kalpli amerikan askerini oynayan kişinin Tito Ortiz olduğunu biliyormuydunuz :).

Diğer aklıma gelen,eskilerden Oleg Taktarov'un 20 den fazla filmde rolü var mesela.
Benim gözümle gördüğüm sadece 2 tabiki.

CroCop'un da var izlediğim bir tane.Kötü bir dövüş sahnesi vardı sonunda hatırladığım.

Vin Diesel'in Babylon A.D filminde Jerome LeBanner vardı (gerçi mma dövüşçüsü değil kendisi).

En son geçenlerde izlediğim Tekken filminde Roger Huerta ve Cung Lee'yi gördüm.

van auger dedi ki...

big stan'de bob sapp,couture ve don frye oynuyordu.
never surrender'da heath herring,anderson silva,gsp,rampage ve bj penn oynamıştı.

Gabe dedi ki...

S.K. 3 filmi gerçekten berbat bir filmdi yau :) bu arada ben xspendables'ı bugün izledim gayet beğendim. aksiyon filmi seven herkese de bol bol tavsiye ederim.

A- Takımı ise beklediğimin çok üstünde bir filmdi. Gayet eğlenceli ve hareketliydi.
İlginç de bir şey var. Randy Couture ve Q. Rampage Jackson dövüşçü adamlar. hangi arada oyunculuklarını bu kadar iyileştirdiler. Hadi couture daha çok sinema ile temas etmiştir diyelim ama Rampage gerçekten şaşırttı beni.

Yorum Gönder