Pazartesi, Mayıs 09, 2011

Edgar ve Maynard ikisi birden UFC130'dan çekildiler

Heycanla beklenen ''Frankie Edgar vs. Gray Maynard III'' iptal oldu. İki sporcu da çalışma kampları esnasında sakatlandıklarını açıklamışlar. Şimdi UFC130'un main event'i Rampage vs. Hamill olacak herhalde.

Acaba iki sporcunun da bu iptal kararını almasında bu yeni sigorta düzenlemesinin bir etkisi var mı diye düşünmeden edemedim. 1 Haziran'dan itibaren UFC, kontratı bulunan bütün dövüşçülere dövüş dünyasında eşi benzeri görülmemiş bir sigorta sistemi getiriyor. Maynard ve Edgar da bu sigorta dahilinde olmadan 3. maçlarına çıkmak istememiş olabilirler sanki...

Olaylar gitgide profesyönelleşiyor. Hem iyi, hem kötü...

16 yorum:

frankello dedi ki...

overeem facebookda lesnar is out demiş.bildigim kadari ile lesnar ufc 131 de dos santos ile dövüşecekti.nedir bu işin aslı bilen var mi?

van auger dedi ki...

lesnar sakatlandı. yerine carwinin dövüşeceğini söylüyorlar.

caglar dedi ki...

roy nelson bundan 4 ay onceki roportajında birebir olacakları soylemisti.

lesnar ve jds tuf u cekecekler sonra lesnar cekilecek ve jds carwin ile dovusecek demisti.
roportajın videosu youtube da vardı.

su anda durum tamamen boyle
roy "nostradamus" nelson

bu arada carwin jds muthis bir dovus tam fireworks macı.
golden glory i seviyorum ama einamo macı kurda koyun atmak gibiydi.

caglar dedi ki...

bir de ilginc olay jon jones un ameliyattan vazgecmesi dovuseceğim demesi.

boylece rashad title fight a cıkacakken araya bos yere phil davis girdi. yine yener de rampage hammill galibini jon jones karsısına cıkarırlarsa sasırmam

rashad delirmekte haklı ama 1 sene bekleyerek bu oalcakları biraz hakketti.

ncanerozturk dedi ki...

rashad jones maçı yapılacak mı?

frankello dedi ki...

ii olmuş lesnarın sakatlanması yeteneksizin teki zaten yine köşeye çöküp dayağını yiyecekti.işallah mmaden tamamen çekilir bktık artık bu şişirme heriflerden.carwin jds daha iyi bi maç olucaktır bence

van auger dedi ki...

carwin-jds nin iyi bir maç olması için ilk raundda bitmesi lazım. yine bi insan vs zombi maçı görmek istemiyorum.

caglar dedi ki...

rashad jones yapılmayacak

phil daivs macında bir iptal yok.

ncanerozturk dedi ki...

thiago cezalı rashad iptal rampage olmaz
o zaman machida-jones maçı ufukta görünüyor :D

caglar dedi ki...

zaten jones o kadar iyi ki sadece machida nın farklı tarzı rekabetci bir mac izletirmis gibi geliyor.

rampage hamill davis rashad bunlar cok agır kalır.

ncanerozturk dedi ki...

Shogun iyi bir oyun planı ile çıksa jones'u alma ihtimali var bence.Machida maçında ki gibi değil Coleman maçında ki gibiydi maalesef.Hiç low kick bile denemedi vb. çok sebep var.Daha genç sayılabilir açıkcası şu an imkansız görünüyor ama ileride rematch olursa gene aynı heyecanla beklerim

frankello dedi ki...

bu zihniyetten hiç hoşlanmıyorum ya bi adam bi tane iyi performansla maç kazandımı ufc de tamam kimse önünde duramaz diye başlıyor fanboylar.lesnarda aynı şey oldu,machida da oldu,cainde oluyor daha kemer korumaya bile cıkamadı herif.sonucta lesnar machida geldiler paşa paşa dayaklarını yediler.jones iyi idi hakkıyla aldi ama shogun bana göre de sapasağlam,motive olup cikarsa yenebilr hatta direk yener diyorum.ayrica jones'a da uyuz oluyorum adamın fizik diger agir siklet fizigi kilo almaya müsait hatta bilmiyorum ama tahmine diyorum.özel hayatinda daha kilolu takiliyodur eminim.

caglar dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
caglar dedi ki...

bana fanboy diyene bakın ben de sendden hic hoslanmıyorum. burada fedor werduma bilerek yenildi komedisini bile okudum.

zırvalıklara cevap vermiyorum ama artık yeter. herkes fikrini iletiyor illa senin hosuna gidilen mi yazılması gerekiyor sanıyorsun.

hem takım tutar gibi mma takip ediyorsun hem cevap veriyorsun

en son jon jones yener diyenlere de bunlar yeni nesil falan diye sacmalıyordun..

frankello sen fanboy değil direkt nuthuggersın.
kansporu dovuslerden sonra soda servisi de yapsın hazmı kolay olsun

van auger dedi ki...

nuthugging sporun temel taşıdır.

frankello dedi ki...

bayadır sınavlarla cebelleştigimde buraya bakamadım o yüzden geç olsada cevap vereceğim.
bi kere benden hoşlanmaman beni ilgilendirmez ,birinden hoslanıp hoslanmamamda fikrimi hiç bir zaman etkilemez.
benim için nuthugger demen fedor emeleianenkodan dolayi sanırım.ben senin herhangi biri baktigin gibi bakmam burda sporculara her sporda öleyimdir.eger fanboyu olsam fedorun dan hendersonla ölümüne mücadele edip berabere kalsın yazmam.diğer bir olay ise ayırtedemedigin şey senden farkli olarak benim yazdıklarımda.yenmesini istemek başka şey yenecegini düşünmek ayrı şey.her düşündügü de insanların dogru cıkmaz.benim yazdıklarım orda ben bilerek yenilmiştir belki dedim galiba hatırlamıyorum ama yenilmesine olan şaşkınlıgımdan yazmışmdır.gerçek oldugunu düşünüyorsan sana cok sacma ve zırva gelen şeyi zaten bana cvp verme geregi duıymaman lzm en azından ben öle yapardim.
senin fanboylugunu şurdan anliyabilyioruz herhangi bir dövüşçüye olmasada ufc tarafından ortaya atıp pohpohlanan her adamı ölümüne yenilmez kabul etmen.bunların 1.si brocktu 2.si jon jones.bu firmaya olayan bagliligindan gelen bir fedor haterlıkta var ki kendin itiraf etmiştin bi yerde.ee o zamanda bir fanboysun.at gözlügüyle bakiyorsun olaylara.
en az 5 tane dövüşcüsünün ufc ye gitse klasmaninda üst seviyelere oynayacagi tüm otoriteler tarafndan kabul edilen strikeforce'un dövüşçülerine bok atıp ufcde 1 round bile dayanamazlar heheh mehehe.fedor ve m1'ada basarisizliklar diliyorum demen ne kadar sığ oldugunu gösteriyor.onun dışında bu sporda her organizasyonda herkes tarafından sebilmesede herkesin saygısını hakeden dan henderson için yine kemer maçına cikiyor yine kaybedicek nie çıkıyor ki diyip asagilamaya calisman saygı göstermemen de bir fan boyluk/haterlik degilde nedir.5 macin 4ünü kazanip sampiyon olan bir brock lesnara yenilmez gözüyle bakman,shogun'ı hakkıyla ezmişsede her kesin yenilmez diyenin yenilebildigi rekabetin en cok oldugu klansmanda yenen çıkmaz ulan diye atlaman nuthuggerlık degilde nedir.döneminde rakipleri kimler olursa olsun 10 yıl bu sporun en tepesindeki adam olmasına ragmen hakettiyi saygıyı göstermeyip sürekli bok atmaya calismak yine bir haterliktır.yeteri kadar iyi oldugunu düşünmeyebilirsin sevmeyedebilrsin ama rakipleri kötüydü aslında dandik herifin teki minvalinde zirvalaman.pele şimdi oynasa o gollerin 10da birini atamazdı sığlığından öte bişi degildir.

Yorum Gönder