Pazar, Mayıs 15, 2011

Birşey yok, yine sakatlıklar...

Daha geçen hafta UFC'deki kemer sahiplerinin %90'ının sakatlanıp maçlardan çekildiği ile ilgili bir yazı yazmışken, daha geçen gün Maynard ve Edgar ikisi birden çekilmişken, şimdi bir çekilme haberi de geçtiğimiz perşembe yine Brock Lesnar'dan geldi. Brock Lesnar'ın kalınbağırsaklarındaki durum nüks mü etmiş nolmuş, öyle birşey... Şimdi UFC 131'de Dos Santos vs. Shane Carwin maçını izleyeceğiz. Şikayet edilecek bir maç değil tabi ama yine de Lesnar'ın Dos Santos'tan dayak yemesini görmek için pek heycanlanıyorduk.


Bir başka çekilme derdi da yine Jon Jones'dan geldi. Rashad'la yapacağı kemer müdafaa maçından elinden ameliyat olacağını açıklayıp çekilmiş olan Jones, şimdi elinden ameliyat olmayacağını açıklamış. Yıl sonuna kadar dövüşecekmiş, ama Rashad'la dövüşmeyecekmiş çünkü yeterli hazırlık zamanı yokmuş. (kaynak: http://aol.it/lIJoUT) Nefret ediyorum şu Jones'dan ya...

Sakatlık ve çekilme haberi yazmaktan bıktım.

4 yorum:

caglar dedi ki...

jon jones u cok seviyorum rashad la dovusmemesi de iyi oldu.

lesnar divertikuliti hikaye roy nelson bundna 4 ay once birebir soyledi adam kahin değil ya.
belli ki ufc oyun oynadı tuf u cektiler lesnarın jds ile dovuseceği.

eniamo carwin dovusu olmadıgına da seviniyorum

Can Evrenol dedi ki...

bence de Aniamo vs Carwin saçma bi eşleşmeydi. PRIDEvari : )

van auger dedi ki...

einemo doğrusu. bence einemonun yenme ihtimali vardı, ilk raund carwinin yumruklarına yakalanmazsa submissionla galip gelebilirdi. adccde roger gracieyi yenen tek adamdan bahsediyoruz sonuçta.

Can Evrenol dedi ki...

hmm

Yorum Gönder