Pazartesi, Mayıs 23, 2011

Matt Lindland ve Ninja Rua yolun sonunda... Mamed Khalidov'a dikkat!

Çapraz Eğitimliler döneminin 2 ünlü ismi daha kariyerlerinin sonuna geldiler gibi gözüküyor... Son zamanlarda çok fena nakavt olmuş ve bilincini kaybetmiş halde görmeye alıştığımız Matt Lindland yine bir maç sonunda bilinci kaybetti. Ancak bu sefer nakavt değil, submission ile. Ama rakibi yine sıradan bir rakip değildi. Lindland'ı yenen Mamed Khalidov'a dikkat! Khalidov, Avrupa MMA'inin en önemli isimlerinden biri haline gelmiş durumda.
İzle: http://www.dailymotion.com/video/xiu2g2_mamed-khalidov-vs-matt-lindland-ksw-16_sport


Öte yandan Shogun Rua'nın kardeşi Ninja Rua, İngiltere'de BAMMA organizasyonunda Tom Watson'a karşı çıktığı maçta, kafasına yediği bir tekme sonucu nakavt oldu ve maç sonunda hemen emekliliğini ilan etti. PRIDE döneminde yıldızı parlayan ve bomba gibi maçlara imza atan Ninja Rua, Kharitanov'la yaptığı maçtan sonra bir daha eski ihtişamlı galibiyetlerine dönememişti...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Khalidov ve Lindland'ın dövüştüğü KSW baya sağlam bi organizasyon,Polonya menşeili ve bu 16. raundu idi..Khalidov bundan öncede eski UFC'li James Irvin'i submit etmişti..

Hemen hemen çoğunu izledim, daha önce paylaştığınız Cengiz Dana,decision ile kaybetti.Gecenin main eventi ise James 'The Collosus' Thompson ile Polonya'nın medarı iftiharı, eskiden Strongest Man ödüllerine tekel vuran simdi MMA de estiren Mariusz Pudzianowski ileydi..


Organizasyon hava atmosfer olarak da PRIDE'ı çok andırıyor,maç öncesi dövüşçü yorumları,girişleri,tişörtler,eldivenler,ring hatta çılgınca bağıran anonsör (Lenne Hardt ablamız)'e kadar..Kalabalık da bayağı iyi ve ateşli..Tavsiye ederim,Avrupada MMA kuzey ve doğu bloku ülkelerinde cok tutulmaya başlandı..Takip edin derim..

Yorum Gönder