Çarşamba, Mart 07, 2012

Chael Sonnen: Özür dilerim Anderson...

19 yorum:

_CHARLOTTE_ dedi ki...

Bu herif beni öldürecek :)))

Selman ÇETİNKAYA dedi ki...

neden özür diliyo bu dingil

Unknown dedi ki...

ne hakla vatansever milliyetçi mukaddesatçı bir dövüşçüye dingil diyorsun? gitte dakota cochrane seyret tuf'ta. senin hoşuna o gider.

Steppe dedi ki...

ahahah yawşak ya :çd off bu maç tadından yenmez


dip not : yani umarım

Salinta dedi ki...

gelecek maç bunlar arasında olursa süper zevkli olur :d

sensei dedi ki...

gereksiz oksijen tüketimi

Alkan Gültekin dedi ki...

bu seferki çok iyi değil. adamın zirveye çıktığı laf şu:

"You heard about the time when Ed Soares, the Noguiera brothers and Anderson all walked into a bar, but there was only one stool left, right? So they just turned it upside down. Did you know that one?"

Unknown dedi ki...

I changed my mind. Anderson you kiss my ass :D
vay be güzeldi :)

ncanerozturk dedi ki...

ahahahaha adamım ya

frankello dedi ki...

mma komunitesindeki en mal adamlardan biri chael sonnen.bide bu adamı sevenler diaz'a serseri,trashalker fln diyor ya neremle gülcegimi şaşiriyorum.

its_your_move dedi ki...

Günahım kadar sevmiyorum bu sıfatsızı.Hani amerikan filmlerinde gerizekalı çiftçiler olur ya hah işte tam ondan bu herif.Anderson paçavraya çevirecek bunu...!!!

Selman ÇETİNKAYA dedi ki...

Unknown

istediğime istediğimi söylerim..kimseyi ilgilendirmez..sonuçta sana hakaret etmiyorum...

van auger dedi ki...

adam gerçek hayatta trollük yapıyor. saygı mı duysam nefret mi etsem bilemiyorum.

Cem "UFC" KARASU dedi ki...

herşey bi tarafa çok koyu silva hayranı olmama rağmen sonnenın silvaya hayatının dayağını attığını inkar edemezsiniz

frankello dedi ki...

it's your move a katiliyorum tam bir cahil köylü.ortalama bir amerikan vatandaşı.bi de o kadar yapmacık ki,bari belli birileri yazmiş sonnen de oynuyor.silva da öylece durarak paralar için ellerini ovuşturuyor.sonnenin ne söledigini gram sikine takmadigina eminim.silvayı da sevmem ama bu adamı k.o edemezse bi daha gözükmesin ortalarda.

ncanerozturk dedi ki...

sonnen gibi güreşçi var mı mma'de.. hadi yer oyununu geçtim ben silva'yı ayakta yumruklarla öyle sersemleten adam görmedim hiç.. trash talker olabilir, nick diaz'da öyle ona kalırsa, bazı adamların tarzı bu.. kesinlikle saygı duyulması gereken bir dövüşçü çünkü tüm mw'ye sıra dayağı çekip silvaya hayatının dayağını attı. bu rövanşı da kazanabileceğini düşünüyorum

Alkan Gültekin dedi ki...

UFC'de çok iyi güreşçiler, NCAA şampiyonları, All-American'lar var ama Sonnen gibi kariyerli güreşçi yok denecek kadar az. Ne kadar trollük yaparsa yapsın, olimpiyat elemelerinden dönmüş, dünya güreş şampiyonalarında madalyaları var, NCAA All-American oldu, çeşitli güreş şampiyonlarında sayısız başarısı var ve bence insan olarak olmasa bile bir dövüşçü olarak saygıyı hakediyor. UFC kariyerine pek iyi başlamadı ama şu anda açık ara en iyi güreşçi/GnP'cilerden. KO gücü olmasa da aşırı kuvvetli, çok rahat TD alıyor ve ağırlığını yerdeki rakibi üzerine çok iyi yerleştiriyor. Tek ve en büyük eksiği sub savunması. Dehşet açıklar veriyor. Demaian Maia bile sub etmişti Sonnen'i. Zaten sub savunması güçlü olsa belki de şu anda şampiyondu. Sonnen'in stili Silva'nın panzehiri, o yüzden her daim Silva'yı yenme ihtimali var. Sadece sub denemelerine karşı uyanık olması lazım.

Mete dedi ki...

Alkan Gultekin + 1

Tornado dedi ki...

istediği kadar iyi güreşçi, ground n poundcu olsun... Spider'a karşı "flying scissor heel hook" yapamadığı sürece şansı olabileceğini sanmıyorum =D

Şahsi görüşüm; öncesinde Anderson yerine
Jon Jones'la karşılaşsa çok daha muzzam ve kalitesi yüksek bir maç sunmuş olurlar izleyicilere. bomba bir olay olur !

Yorum Gönder