Perşembe, Mart 15, 2012

Hindistan'dan MMA manzaraları

11 yorum:

M. Ali Clay dedi ki...

Hindistan'da 70 milyon insan sokaklarda yaşayıp yatıyor. böyle fakir bir ülkedede çok dövüşçü bulabilirsiniz. fakat ben ufc'ye, muay-thai'nin ata sporu olduğu tayland'dan bir çok adamın gelmesini isterim. bunların dövüşüde baya zevkli olur.

Alkan Gültekin dedi ki...

sağdaki göbeklinin kazanması mucize olurmuş

Cem "UFC" KARASU dedi ki...

halatlardan ring yapacalarına halı sahayı octogon olarak kullansalarmıs bari:D

Mr Guard dedi ki...

kafes kurup kafesi tellerine elektirik verip ve içeriye 20 adam adıp last man standing kuralıyla dövüştürsen ve ödül olarak tablot yemek versen bu ülkede başvuracak onlarca kişi var.açlık kötü birşey ve dünyanın buna seyirci kalması.
ne diyorduk ha göbekli adam zaten kazanamazmış...

Unknown dedi ki...

vay anam vay. ergen usulü sosyal mesajda veriliyor ayak üstü. sanki hindistan sokaktan dilenci toplayıp dövüştürüyor. götten sallamanın en güzel örneği... lan tipitip senin memleketinde anca iki tane sikimsonik mma maçı yapılmış bugüne kadar. spor camiasının bile mma diye bişeyden haberi yok. oryantalist kolpacı seni...

Unknown dedi ki...

ring kızının kıyafetini beğenmedim o ayrı. (:

Mr Guard dedi ki...

neden kendi işine bakmıyorsun?

Unknown dedi ki...

herkes kendi işini bilir. sen önce alkan gültekin gibi deneymli ve bilgili bir isme laf sokma saygısızlığının farkına var. sonra ettiğin diğer lafların boş olduğunu bil.

M. Ali Clay dedi ki...

Unknown normal yorum yapmana bişey demiyorum. argo konuşma. argo konuşacaksanda klavyeden konuşma gel yanımda konuş. anladın okey.

Unknown dedi ki...

hocam sana laf etmedim. sen istatistik vermişsin. bizi bilgilendirdin sağol. lordi denen arkadaş bi yandan anlamsız duygu sömürüsü yapmış bi yandan ekşi sözlük usulü arada laf sokmuş. ha lordi sensen bilemem tabi.

Salinta dedi ki...

Hindistan da bu işe girdi.

mma sporunun sırtı yere gelmez artık :d:d

Yorum Gönder