Çarşamba, Mart 14, 2012

Perşembe Ekspresi... Rampage vs Shogun II onaylandı, UFC 146 bomba gibi geliyor...

Rampage vs Shogun II kesinleşti... UFC'de ki son günleri olduğunu her röportajda hatırlatan Rampage Jackson , Jon Jones maçından beridir Shogun ile yeniden dövüşmek istediğini açık açık dile getiriyordu. Shogun ile yaptığı ilk maçın hala daha rüyalarına girdiğini söyleyen Rampage , sonunda istediğini aldı ve bugün Ariel Helwani Fuel TV'de ki programında Dana White'ın Rampage vs Shogun II 'yi onayladığını söyledi. Rampage için , eğer sıkı bir şekilde Shogun'ı bitirirse ne UFC onu bırakır ne de o UFC'yi bırakmak ister gibi yorumlar var. Sonucun ne olacağını hep beraber göreceğiz.

Demian Maia artık bir Welterweight...
En son dövüşünü Chris Weidman'a karşı kaybeden BJJ ustası Demian Maia , Twitter aracılığı ile bundan sonra Welterweight olarak dövüşeceğini söyledi. Middleweight'de son dört maçının ikisini kazanan ve ikisini kaybeden dövüşcünün ne zaman welterweight'de dövüşeceği belli olmasa da, yaz ayları içinde octagon -a döneceği söyleniyor. Shields vs Maia maçı bence seyredilesi bir maç olurdu...






UFC 146 UFC tarihindeki en bomba kart olabilir...
En bomba kart olmayı bir kenara bırakırsak eğer , aynı zamanda UFC tarihinde main card-ın sadece ağır sikletlerden oluştuğu tek kart. UFC 146'da kimler var diye bir gözden geçirirsek eğer , Junior Dos Santos ve Alistair Overeem'in kemer dövüşü , Frank Mir ile Cain Valesquez arasında geçecek olan title contention maçı , Stefan Struve vs Mark Hunt , UFC'ye yeni giren Antonio 'Big Foot' silva ve Roy Nelson'ın dövüşü , Gabriel Gonzaga , Dan Hardy , Jason 'Mayhem Miller ' , Edson Barboza vs... diye liste devam ediyor. Organizasyon 26 Mayıs'da MGM Grand Garden Arena'da gerçekleşecek.


Roy Nelson Light Heavyweight olarak dövüşecek... Ancak bir şartı var , facebook sayfasının tam 100.000 kere beğenilmesi. Maçlardan sonra peynirli double whooper istemesi ve koca göbeğini ovuşturması ile tanıdığım Roy Nelson'ın neden aniden böyle bir karar aldığını kimse bilmiyor ancak kariyeri için herkes iyi bir adım olduğunu düşünüyor. Heavyweight için oldukça küçük kalan Roy Nelson bence de 93 kiloda daha iyi işler çıkartabilir. Bekleyip göreceğiz...

14 yorum:

M. Ali Clay dedi ki...

shogun ve rampage maçının son derece zevkli geçeceğini düşünüyorum. çünkü ikiside battaniye adam değil. jon jones rashad'ı döverse eminim ki dövecektir. rashad evans'ı göndermek için planlar yapılmalıdır. ikinci bir lyoto machida maçı düzenlenmeli. daniel cormierde ufc'ye hafif ağırsiklette dönerse rashad evansla eşleştirilmeli zevksiz dövüşen bu ibneyi hemen üç maç yenildin deyip göndermek gerekir. milleti ufc'den soğutuyor amk. cormier maçı olmasa da henderson ya da roy nelsonla eşleştirilmeli.
overeem ve dos santos maçı umarım cain velasquezin dos santos'dan dayak yediği gibi hemen bitmez. overeem tekmelerini iyi kullanmazsa junior dos santos bu maçı ezerek alacağını düşünüyorum.

NigelfuckinBenn dedi ki...

Allah kahretsin seni Rashad !!!!

M. Ali Clay dedi ki...

Cain velasquez frank mir'i komaya sokacaktır. antonio silva roy nelsonu en az puanlama kararıyla da olsa yeneceğini düşünüyorum. 1.78'lik mark hunt 2.11'lik stefan struve'u arada ki 33 cm'lik boy mesafesine rağmen iyi bir pataklar. gonzaga rosario maçını'da izleyip göreceğiz. 1.83 cm'lik roy nelson ağır siklette bir kamyon sopa yedi. bir siklet aşağı inmesi bence iyi oldu.

frankello dedi ki...

rashad konusunda m.ali.claye katılmamak elde degil.

rampage vs shogun maçı ertelenebilir yalniz.rampage 2 dizinden de ameliyat olacakmiş.birini jones digerini de antreman arkadaşi sakatlamış.çabuk iyileşirim falan diyor ama shogun 1 sene dönememişti diz ameliyatindan sonra.

bu arada dövüş gerçekleşirse ve rampage shogun'ı yenerse kimse şaşırmasın.ben shogun yener diyorum(hemde yenmesini istiyorum aslan parçasının) ama rampage yenerse şaşırmam.pride'da shogun acımasız bir dövüş makinesiydi.tekme,yumruk kombolarnı bi arada kullanır,tai clinchde dizleriyle rakipleri bezdirir,yere düşen rakiplerinin perişan ederdi,cardiosu da inanilmazdı.ufcye geçmeden önce dizinden bir ameliyat oldu.ilk forrest griffin dövüşünden sonra bir tane daha oldu.dövüş stilinde kural degişikliklerinden ve sakatlıklardan kaynaklanan değişiklikler oldu.çok fazla kombo kullanmamaya dizlerini nerdeyse hiç kullanmamaya basladi.tekmelerini sadece büyük bir yumruğa pozisyon hazirlamak için kullanmaya basladi.kemeri aldıktan sonra bir diz ameliyati daha geçirdi ve artik tam anlamiyla bir brawlera dönüştü. fizigi ve cardiosu da eskisi gibi degil.ne kadar çok sevsemde shogundan artık umudum kalmadı.rampage iyi hazirlanirsa bence yenebilir shogunı.

VeashocK dedi ki...

Overeem 2. roundda nakavtla yener, kariyerinin zirvesinde ve bence şuan en iyi dövüşçü, tecrübesi bile yeter o maçı almak için.

Mr Guard dedi ki...

overeem,santosun hızına yetişemez.overeemin boksu çok <zayıf ve yavaş.tek artısı diz ve tekmelerşi.umarım santos beni yanıltmaz ve ilk roundda komaya sokar overemi

frankello dedi ki...

santos o müthiş hızına?! ragmen bitik ve overeemden daha yavas cro copdan baya bi isabet almişti.overeem bu dövüşten 1 sene öcne cro copı ringe gömmüştü.cro cop maçından sora jdsnin yüzü.bence overeem alır bu dövüşü ama ağır siklet karşılaşması bu belli olmaz.

http://www.youtube.com/watch?v=E8oBchXB74Q&feature=player_embedded

NigelfuckinBenn dedi ki...

Allah kahretsin seni Rashad !!!!

Mr Guard dedi ki...

overeem kazanırsa ufc izlemeyi bırakırım.keşke lesnar yerine cain le dövüştürselerdi.terminatör dağıtsaydı overeemi.cigano kick his streoit ass

Mr Guard dedi ki...

rampage adam gibi hazırlanamazsa çıkmasın maça.ben rampagenin pride shogun ve vanderlei silvaya kaybettiğini düşünmüyorum.o maçlar benim için şaibeli
adam gibi hazırlansın shogunu öldürür.sora sıra rashada gelir onu da yener ve jon jones ile bir ünvan maçına çıkma şansı yakalar.son bir kez kovalar ünvanı alamazsa zaten tonla parası ve ünü var bırakır dövüşmeyi
arada filmlerde oynar veya antrönörlük yapar yada ticaret..

frankello dedi ki...

sen içme arap bokunu çıkarıyorsun!

Tornado dedi ki...

@Frank Hahahahaa!! XDD

Herşey bir tarafa şahsi kanaatim bu Rampage'in harbi harbi UFC'deki son maçı olur, son maçı olmazsa da sondanbir önceki falan..

Rampage'in Shogun'u yenebileceğini düşünen arkadaşlara Henderson vs Shogun maçını tekrar tekrar izlemelerini, ve Rampage'in en son hangi maçında bu karşılaşmadaki sporcuların performansına yakın bir performans sergilediğini düşünmelerini tavsiye ediyorum..

Santos için de kısmen aynı şey geçerli, UFC ağırsiklet bu, biri gider biri gelir, kemer kimsede kalmaz!! adam neredeyse roy nelson'dan dayak yiyecekti şimdi kalkmış bazı arkadaşlar boksunu vs overeem'inkiyle kıyaslıyor, şaşırtıcı!

Salinta dedi ki...

shogun vs rampage maçı çok iyi bir maç olucak iki dövüşçü maçı sonuna kadar götürür diye düşünüyorum..beyler bu arada rashad evans a küfür etmeyin hiç bir dövüşçü ringe dayak yemek için çıkmaz bu maç sürpriz olabilir en azından nakavt olmadan bitirebilir...

Mr Guard dedi ki...

rashad evans lyoto denen yogacıdan çok sağlam sopa yiyince gözümden çok düştü.ya da lyoto çok iyi dövüşçü.iki ihtimalde var.
jon jones bokstaki kliçkolar gibi domine ediicek gibi gözüküyor bu sikleti.rashadı yenerse geriye bitek hendo kalıyo.onu ds yenerse bence ağır siklete geçmeli.jon jones tam anlamıyla bir dövüşçü ama bence tek eksiği yumrukları iyi değil.bu eksiğini de diz dirsek tekme ve dövüş zekasıyla kapaıyor.
rashad evans sana burdan tek sözüm kendine dikkat et maç boyunca kaç en azından puanla kaybedersin

Yorum Gönder