Perşembe, Mart 08, 2012

Perşembe Ekspresi... Thiago Silva geri dönüyor !!! Strikeforce Grand Prix finali için sonunda bir tarih belirlendi!!!

Thiago Silva geri dönüyor... En son UFC 125'de Brandon Vera karşısında izlediğimiz Brezilyalı dövüşcü , dövüş sonunda yapılan testlerde yasak kimyasal kullandığı kanıtlanınca 1 sene uzaklaştırma cezası almıştı. Bu yasak sonunda sona erdi ve Thiago Silva UFC on Fuel TV 2 'de Alexander Gustafsson karşılaşması ile octagon-a geri dönüyor. Aslında Antonio Rogerio Noguiera ile karşılaşması beklenen Gustafsson , Noguiera sakatlandığından dolayı Thiago Silva ile karşılaşacak.

Strikeforce Grandprix finali için sonunda bir tarih belirlendi... Yaşadığı sakatlıklar nedeni ile uzun bir süredir kafese geri dönemeyen
Daniel Cormier sonunda sakatlıklarının sona erdiğini belirtti. Josh Barnett ile karşılaşacak olan Daniel Cormier , sakatlığı nedeniyle dövüş için girmiş olduğu kampın pek de iyi geçmediğini belirtse de Josh Barnett'i devireceğinden emin. İkili 19 Mayıs'da kozlarını paylaşacaklar.


'Bigfoot' Silva Ufc'de... Strikeforce'un ağırsiklet klasmanının kapanmasının ardından yavaş yavaş Strikeforce ağır sikletleri de octagon-da ilk maçlarına çıkmak için kontratları imzalamaya başladı. En son Daniel Cormier karşısında K.O olan Silva , UFC 146'da kozlarını Roy 'Big Country' Nelson ile paylaşacak.


Not: Perşembe günü bazı işlerim olduğundan dolayı ekspresi bugün yazdım. Kusura bakmayın...

7 yorum:

Zeybek dedi ki...

Big foot roy nelson u alır derim.

M. Ali Clay dedi ki...

Thiago silva brandon vera'yı feci dövmüş ve burnunu yamultmuştu. kan testinden geçseydi. şimdiye kadar kesin kemer için maça çıkacağını düşünüyordum.
sonunda cormier barnett maçını görebileceğiz. bu maçtan sonra barnett ufc'ye gelecek mi bu da ayrı bir merak konusu. cormier ufc'de cain velasquaz'le dövüşmeyeceğini çok iyi dost olduklarını söylemiş. bu yüzden bir alt siklete inebilirmiş. joe fraizer ve m. ali clay'de çok iyi dostlardı fakat üç kez maç yaptılar. ve 123 dk. dövüştüler. tarihteki en zevkli maçlara sahne oldular.
Dana white bir açıklama yapmalı. kardeş ve yahut yakın kan bağı olan kişiler hariç herkesin maç yapması gerektiğini söylemelidir bence. çünkü big noguiera frank mir'i yenseydi. ve önüne gelen rakipleri yenip kemer maçına hak kazansaydı. dos santos'la maça çıkıp çıkmama sorunu olacaktı. antonio bigfoot silva'da şimdi dos santos ve big noguiera'yla eşleşemeyecek bu durumda.
ufc 146'da ağır sikletler gecesi olacak. bugüne kadar junior dos santos ve alistair overeem maçı kadar hiç bir maçı bu kadar heyecanla beklemedim.

Salinta dedi ki...

antonio silvanın dönmesine sevindim.

Murat KM dedi ki...

thiago silvaya boyle uzun bi aradan sonra bu kadar guclu bi rakip verilmemeliydi diye dusunuyorum antonionun geri donmeside guzel olmus ufc agir sikleti aldi basini gidiyor bide barnett gelsin tam olucak

frankello dedi ki...

bende herkes gibi barnett'in ufcye dönüp dönmeyecegini cok merak ediyorum.facebookdaki accountunda yaz sonunda ben ve dana white tekrar beraberiz gibilerinden bir şey yazip bir resim paylaşmişti.gelirse eğer bence kemeri alma şansı yüksek.

bu arada konu ile bilgim yok ama frazier ile ali dövüşürlerinden sonra iki iyi dost olmuslardi diye hatirliyorum öncesinde aralarinda bir dostluk yoktu sanırım.yaniliyor olabilirim.

_CHARLOTTE_ dedi ki...

Ben Barnett'in olimpik güreşci Daniel Cormier'i yere alabileceğini sanmıyorum açıkcası. Şahsi fikrim Grand Prix'i Daniel Cormier kazanacak.

Thiago Silva'nın maçını ise deli gibi bekliyorum zira en sevdiğim dövüşcülerden biri kendisi. Alexander Gustafsson için çok büyük bir maç bu zira hangi level-de olduğunu bu maçın sonucunda öpreneceğiz. Yine de gönlümden geçen yine Thiago Silva'dan muhteşem bir K.O görmek.

frankello dedi ki...

mark hunt vs struve.
russow vs werdum.

karşılaşmaları olcak diyolla.

russow=battaniye.

Yorum Gönder