Çarşamba, Mart 21, 2012

Perşembe Ekspresi... Tito'nun emeklilik maçı, Micheal Bisping'in yeni rakibi, Jose Aldo Kanada'da...

Tito Ortiz vs Forrest Griffin UFC 148 kartında yerini aldı... Son olarak Lil Nog'a feci halde yenilen Tito Ortiz'in karşısına , yine Shogun karşısında fena halde yenilen Forrest Griffin çıkıyor. İkilinin ilk maçını Tito Ortiz , ikinci karşılaşmalarını ise Forrest Griffin kazanmıştı. İkilinin son karşılaşmasını UFC 148'de izleyebileceğiz. Aynı zamanda bu son maç Tito'nun da kariyerini sonlandıracağı maç olacak.
Micheal Bisping vs Tim Boetsch onaylandı... Chael Sonnen ile yaptığı müthiş mücadeleden yenik ayrılsa da, en sonunda hayranlarının sevgisini kazanmayı başaran Micheal Bisping UFC 148'de Tim Boetsch ile kozlarını paylaşacak. Bazı otoriteler tarafından Micheal Bisping'in Chael Sonnen ile yaptığı karşılaşmayı kazandığı belirtilmişti hatta Chael Sonnen bile bir röportajında Bisping'in kazandığını düşündüğünü söylemişti. Bana göre Tim Boetsch Micheal Bisping için kolay bir rakip , UFC acaba kemeri kazanması beklenen Chael Sonnen için şimdiden pazarlanabilir bir rematch mı hazırlıyor ...

Jose Aldo kemerini Kanada'da savunacak... Dana White bu sene içinde UFC'nin 3 kere Kanada'ya gideceğini açıkladı. Calgary , Toronto ve Montreal şehirlerine gidecek olan UFC'nin ilk durağı Calgary şehri olacak. Main Event ise Jose Aldo'nun kemer maçı olacakmış. Son olarak Chad Mendez'i ilk round'ın son saniyelerinde bir diz darbesi ile K.O eden Brezilyalı için bu sefer kimi bulacaklar merak ediyorum. Zira bana göre Jose Aldo Tüy Siklet günlerinin sonuna gelmeye başladı, artık hafif siklet olma zamanı geldi gibi.










Demian Maia vs Dong Hyun Kim onaylandı... Bir önceki perşembe ekspresinde Demian Maia'nın artık Welterweight olarak dövüşeceği haberlerini vermiştik. Ancak henüz kimin karşısına çıkacağı belli değildi ki bu hafta rakibi de belli oldu. En iyi Carlos Condit ile dövüşünden hatırlayacağınız, Dong Hyun Kim... Japonya'da bir KO artisti olan Kim , UFC'de henüz bu patlamayı gerçekleştirememişti. İkilinin mücadelesini UFC 148'de seyredebileceğiz. (Bu sırada UFC 148 baya dolu kartmış yahu, ben yazdıkça kart daha da doluyor)










Martin Kampmann vs Jake Ellenberger Tuf Live Finalinde... UFC'de welterweight klasmanı göz yaşartıcı şekilde heyecanlı olmaya devam ediyor. Son olarak Thiago Alves'i son anda Guillotine Choke ile submit eden dövüşcünün karşısında , son olarak Diego Sanchez'i Unanimous Desicion ile yenen Jake Ellenberger var. Oldukça teknik dövüşen Martin Kampmann aynı zamanda Takedown defansı ile tanınıyor. Bakalım Martin Kampmann Jake Ellenberger'ın güreşi ve Donkey Kong gücüyle başa çıkabilecek mi ?

5 yorum:

NigelfuckinBenn dedi ki...

yokya. kalmadı bi gram zevki mma in

M. Ali Clay dedi ki...

Dominick Cruz ve Urijah Faber yeniden eşleşebilirmiş. henüz resmi olarak açıklanmadı. rich franklin'le de cung lee eşleşmiş. güzel eşleşmeler olmuş. ufc 147 ile ilgili resmi pek bir bilgiye rastlamadım.

_CHARLOTTE_ dedi ki...

Cruz ile Faber zaten eşleşti o kesin. Açıklandı Dana White tarafından ki zaten TUF antrenörleri her TUF sezonu sonunda dövüşürler. Sadece Tito ve Chuck'ın antrenör olduğu dönemde Chuck Tito yerine Franklin ile dövüştü , Tito'nun ameliyat olması gerekiyordu çünkü.

UFC 147 için düşünülen kart ise ;

Anderson Silva vs Chael Sonnen - Bu onaylandı.

Wanderlei Silva vs Vitor Belfort - Onaylandı.

Fabricio Werdum vs Mike Russow konuşuluyor ancak henüz onaylanmadı.

M. Ali Clay dedi ki...

Eyvallah bilgilendirdiğin için reis :) Bua arada sanki uzun bir ara verdi ufc maçları genelde 15 güne bir yaparlardı.

_CHARLOTTE_ dedi ki...

Aynen bu seferki ara biraz uzun oldu ancak arka arkaya çok sağlam kartlar geliyor.Strikeforce'da durgun bu aralar çok. Bellator'a mı yüklensem diye düşünmüyor değilim , adamlar neredeyse her hafta kart yapıyorlar.

Yorum Gönder