Cumartesi, Haziran 23, 2012

Gokhan Saki'nin Kanalturk'teki maçının sunucusu hayattan soğuttu...

Gökhan Saki, Badr Hari karşısında aldığı ezici mağlubiyetten sonra adeta karşısına yem olarak atılmış rakibini ilk rauntta nakavt etti. Etti etmesine de Kanaltürk'ten canlı yayınlanan maçın sunucusunun kickboks cahilliği ve baştan savma sunumu hayattan soğuttu!.. Spordan uzak, naif, kör bir milli fanatizm altında "hadi Gökhan, destan yaz, Türkiye senden bir zafer daha bekliyor" gibi içi boş gazlarla maç başladı. Taktik ve teknik anlatımın yanından bile geçmeyeceği belli olan anlatım, Gökhan'ın bir yumruğuyla duvara çarparcasına sonlandı. Sunucu ne olduğunu anlamadı bile. "Oo.. Ne yaptın! İlk darbenin de etkisiyle..." gibi olayla uzaktan yakından alakası olmayan yorumlarla tatsız tutsuz maç sona erdi... Yazık, bu maçı izleyen Türk gençlerine yazık... Zateb ülkede kickboks ve MMA'i saat 11'den sonra göstermek yasak. İç kapayıcı durumlar...

7 yorum:

sensei dedi ki...

Can dostum, haklısın!

Bir arada wiladimir maçında david haye kıbrıs şortuyla çıktı diye sanki onu tutmak zorundaymış gibi emir kipiyle konuşmalar yapıldı, sanane kardeşim millet istediğini tutar sen maçını anlat. yada müslüman bu diyerek dayatmalar falanda yanlış bu bir spor müsabakası, belirt müslüman olduğunu sus, ne zorlama yapıyorsun yok tutmazsan vatan haini ilan edecek gibi soğutuyorlar insanı.

Futbol maçlarındaki gibi kaliteli spiker ve yorumcular ülkemizde çıkmıyor..

Orhan ayhan ve son zamanlardaki bilgehan demir dışında, birde eurospordaki spiker iyi o kadar..ondada birol topuzun bazı müdahaleleri taraflı gibi oluyor kendi tanıdığı sporcuları övme gibi...orhan ayhanda müslüman sporcuyu tutmak için yönlendiriyor mesela itici oluyor.


Nusret öncüde kendi organizayonlarında anlatırken mesela maç orda oynanıyor başka şeylerden bahsediliyor, sponsorlar, şunlar bunlar, insan maçtan kopuyor sırf o yüzden izlemiyorum sıkıntıdan patlıyor insan..bir spiker tut bari, anonsta yapıyor anönsör benim kadar olmasada karizmatik olmalı..

Kısacası dövüş sporlarında reforma ihtiyaç var ülkemizde, iyi anlatım yetmez sporu takip etmeli, takip etmek yetmez iyi anlatmalı, tarafsız olmalı, coşkulu olmalı, insanı maçın içine çekmeli sıkıcı maç bile heyecanlı geliyor o zaman.

Ayrıca sexi ring kızları istiyoruz, tanga şartı getirilmeli, bayburtlu fehmiyi maç aralarında dinlemek istemiyoruz, kız izlemek istiyoruz hatta maç bile olmasın sadece kızlar olsun tanga giysin, ama eminim bizim ülkemizde 2 tl'lik pazar külodu giyerler yazıklar olsun..

Olanca karizmatik bir insan olarak gerçekleri yazdım umarım dikkate alırlar, gerçeklerin aynası olarak sosyal sorumluluğumu yerine getirdiğime inanıyorum.

frankello dedi ki...

o değilde clay guida ve greg jackson nası göt oldular hahaha. içimin yağları eridi ya.

sensei dedi ki...

Frenk seni aşağılık pislik neden söyledin maçın sonucunu daha izlememişim.

Selman ÇETİNKAYA dedi ki...

bilgehan demir in sunumundan nefret ederken bu yeni biboktan anlamayan spiker bozuntuları çıktı şimdide..bilgehandemir i arar oldum..

frankello dedi ki...

izlemediysen izlemedin banane lan 3 gün geçmiş üstünden izleseydin anten.

sensei dedi ki...

Sus lan tezek.
Şikayetim var sayın yetkililer;
Sitenin yaş ortalaması iyice düştü, takdir edersiniz ki, hepimiz 55-60 yaşlarında olgun, terbiyeli, aklı başında en az ortaokul mezunu insanlarız, ama bu fransız frengi hastası gibi bilgisizler yüzünden sitenin kalitesi düşüyor.Arada benim gibi zeki tecrübeli insanların paha biçilmez yazıları kaynayıp gidiyor gençlerimiz faydalanamıyor.

Duydum ki Antalyada falan rusları,Almanları rahat bırakmıyorlarmış, tek ideolojileri sikişmek olan bu tipleri gören turistler bizim gibi iyi niyetli insanlarıda sapık sanıyor, bu arada aids falanda olmuyorlar, o yüzden dezenfekte edilmeliler. turistlerin benim gibi yeryüzü harikası insanlarla tanışmasını engelliyorlar ölmeliler.

Teşekkür ederim.

Can Evrenol dedi ki...

beyler yapmayın etmeyin...
Frankello, abicim sen de en azından yorumunun başına SPOILER fln yaz abi bu işin raconu bu

Yorum Gönder