Pazar, Temmuz 22, 2012

UFC 149: Hayal kırıklıklarından bir demet daha ...

UFC149'a önce sakatlıklar damgasını vurmuştu. Aldo, Shogun, ve Big Nog gibi isimlerin hepsinin birer birer sakatlanıp event'ten çekilmesi Calgary'de (Kanada) düzenlenen event'in heycanını baltaladı. Ardından da üst üste hayal kırklığı dolu performanslarla korkunç sıkıcı bir main card geldi... Kanadalı seyircilerin yuhlamaktan nefesleri tükendi.

Dan 'Hollywood' Henderson (1998)
Hector Lombard 26 maçtır yenilmezken (bunların 13'ünde ilk raundda nakavtla kazanmışken) Tim Boetsch karşsıında inanılmaz çekingen bir performans göstererek hem maçı kaybetti, hem de benim nezlimde rezil oldu... 

Gecenin dinamit gibi olması beklenen finalinde ise Faber ve Barao'nun 5 raundundan sonra izleyecek tek bir sağlam highlight hareketi bile yoktu. Faber'in kaburgasını kıran diz darbesi de görsel olarak etkileyici olmadığı için seyirci bişey anlamadı.

Gecenin sonunda Dan Henderson'ın '"maçları seyrederken uyuya kalmışım" tiviti geceye damgasını vurdu! ...

HADİ HENDO!
YIK ŞU JONES'U!!!!

7 yorum:

the mentalist dedi ki...

lombard bok gibi dövüştü ama yinede kazanan taraftı.

Unknown dedi ki...

Ufc son zamanlar hayalkirikliklariya dolu

SavasTurgut dedi ki...

izlediğim en sıkıcı main carddı.uzun sure izlemeye kalkmam galiba nerdeyse hiç bi maç yere gitmedi kick boks maçları izledik galiba

MonarC dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
frankello dedi ki...

mma de en iyi lakaplara sahip kişi dan henderson galiba lan.dan henderson'a hollywood diyeni pridedan beri görmemiştim, haha. dangerous dan de müthiş.

sensei dedi ki...

monac cahil cahil konuşma lan, herşey reachmış gibi konuşma, her uzun jones değil her kısada tayson değil artık şunu beyninize sokuşturun..
henderson yenemez diyebilirsin ama jones uzun deyip diğer yetenekleriniz görmemek hakarettir adama, jones uzun diye değil çok daha iyi olduğu için hendorsunu yener de bu kadar basit..

MonarC dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.

Yorum Gönder