Cuma, Aralık 21, 2012

Bursa MMA ve Mutlu Akın

Arkadaşlar bugün sayfamızda Bursa'ya yer ayırmak istedim. Bursa'da MMA çalışmak isteyenlere (hala bilmeyenler varsa) çok güzel bir haberimiz var: BursaMMA, Fit24 ve Mutlu Hoca!

Mutlu Hoca, 1975 Bursa doğumlu. Uludağ Üniversitesi beden eğitimi ve spor bölümü mezunu. Halen gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğünde spor uzmanı olarak çalışmakta. Spora 10 yaşında atletizmle başlayan Mutlu hoca, sonrasında hentbol ve 11 yaşında  taekwondo çalışmaya başlamış, ve milli takıma kadar yükselmiş. 4.dan, iki Türkiye birinciliği, ve bir Türkiye 3.lüğü var...

Mutlu Hoca 2008 yılında bjj ve mma çalışmaya başlıyor ve MMA Bursa'yı kuruyor!

Brazilian JiuJitsu'da Balaban takımında mavi kuşak ve halen Balaban Jiu Jitsu takımına bağlı olarak Bursa'da crossfit, bjj, mma ve personal training dersleri veriyor.

http://www.mmabursa.com

http://www.fit24bursa.com

http://www.facebook.com/Fit24CrossfitTrainingbursa

Geçtiğimiz hafta Türkiye'nin ilk BJJ turnuvası olan Balaban Challange'da mavi kuşak 110 kiloda finale kalan Mutlu Hocanın aldığı sertifikalar, düzanlediği organizasyonlar ve seminerler hakikaten buraya yazmakla bitecek gibi değil...



Bu arada Mutlu Hoca'nın bir renkli yönü daha var, o da Turkish Power denen ülkemizin ilk ve tek 'Amerikan Güreşi' organizasyonunda da dövüşçü olarak yer alması! Turkish Rock! Hahaha : ) Mutlu hoca harbiden bela gibi!



6 yorum:

Fyodor dedi ki...

izmirde de var mıdır bjj dersleri veren bi yer haberiniz var mı?

VeashocK dedi ki...

Konakta Pirinc Center diye bir yerde var, ben gittim ama salonunu hiç beğenmedim küçücük yer ve çok para istiyolar, sözde MMA de veriyorlar ama 1 tane kum torbaları var torba hep yerde. Sadece bjj öğrenmek istiyosan git bi bak.

hangaargym dedi ki...

Izmirde bu isi (BJJ)ciddi sekilde yapan Alper Senol var.

Fyodor dedi ki...

kusura bakmayın burayı chatroom gibi kullandım ama Alper Senolun telefonu falan var mıdır iletişim bilgileri internette bulamadım da.?

maneater dedi ki...

Yanilmiyorsam sozu edilen yerde BJJ derslerini Alper Senol ile birlikte Edson Carvalho veriyor. Siteleri vardi, ben telefon numarasini oradan bulmustum. Su an baktim fakat bulamadim, websitesi kapanmis olmali.

Ben de Muay Thai ya da BJJ egitimi veren bir yer ariyorum. Mucadelesporlari'nda su sayfaya denk geldim, bir goz at istersen.

http://www.mucadelesporlari.com/showthread.php?1820-%DDzmir-bjj

kral dedi ki...

kaç yaşında olAMIZ GEREKİYOR HOCAM

Yorum Gönder