Cumartesi, Şubat 23, 2013

King Mo Bellator 90'da yıkıldı...

Emanuel Newton'ın ünlü olduğu an...
King Mo dün gece Bellator 90'da adını bilmediğimiz bir dövüşçü (Emanuel Newton) tarafından çok fena nakavt olarak, sevenelerini üzdü.

Nakavt olmadan saniyeler önce King Mo'nun köşesi King Mo'ya ellerini indirmemesini ve gardını düşürmemesini bağırıyorlardı.

Maçın kontrolünü bariz bir şekilde elinde tutan ve her an rakibini bitirmek üzere görünümüde olan King Mo, gardını indirmenin cezasını ağır ödeyerek bir anlık bir spinning back-fist'e kurban gitmiş oldu.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

tasak geçicem diye nakavt oldu kendine yazık etti overeem gibi

Cem "UFC" KARASU dedi ki...

zaten herkes gard indirmeyi anderson silvadan gördü herkes kendi çapında artislik yapmaya çalışıyo kendilerini anderson silva sanıyolar o adam bi eski toprak efsane bi dövüşçü herkes onun gibi olamaz ona özenmeye çalışanlarda bu şekilde madara oluyolar bu şekilde kim bilir kaç kişi nakavt olmuştur ama gene de king mo'ya üzüldüm strikeforcedayken çok takip ederdim

Adsız dedi ki...

ronda rousey denen güzel görünümlü yarmagül yine armbarla kazandı.
Bir ayı gibi dövüşüyor.Gina caranodaki estetik yok bunda.
keske cyborg kalaydıda rondayı döveydi
UFCYE iyi para kazandırıyor rosey..

Adsız dedi ki...

Macida gozumde GSP den de dustu bu kadar pasif dövüşülmez dövüşmedi bile hendo da 2 round dayana bildi cok buyuk taraftarıyım ama 2 round dovuşe biliyorsan artık emeklılık gelmıs demektır cunku kemer macında 5 round nası dayanabılıcek

frankello dedi ki...

mark hunt yine submit mi edilcek yoksa yine k.o mı edicek. cok uzun zmndir bekledigim ufc japana az kaldi. zor ama umarım hunt kazanır. kagit üstünde 2013deki en eglenceli event gibi duruyor. wandynin stanni lombardinda dünyanin en sikko en sıkıcı dövüşcülerinden yushin okamiyi k.o etmesini umuyorum.

frankello dedi ki...

http://www.youtube.com/watch?v=U-amrCXbm08&feature=youtu.be

Unknown dedi ki...

bermudez vs grice maçı tek kelimeyle epik ti.ufc 157'yi izlemeyenler sadece bu maçı izlesinler yeterli...

Yorum Gönder