Pazar, Mart 03, 2013

Silva vs. Stann!!! ve PRIDE geri döndü!!!

Bu haftasonu Japonya'da tam bir PRIDE gecesi yaşandı! Belki de PRIDE'ın UFC tarafından satın alınmasından sonra ilk defa bu kadar PRIDE'ı onore eden, özleten ve PRIDE hayranlarını gülümseten bir UFC event'i izledik. Hem Takanori Gomi, hem Wanderlei, hem de Mark Hunt.. PRIDE'ın en büyük yıldızlarından üçü.. Üçü de harika mücadeleler sergilediler ve - hakmelerin Gomi'ye yaptığı haksızlığı s.ktir edin - harika galibiyetler aldılar. Gerçek dövüş ve dövüşçü ruhunu herkese hatırlatmış oldular. Tabi Brian Stann'in de gecenin kazananlarından olduğunu söylemeden geçemeyelim.

Efsane Wanderlei Silva! 

Deli gibi hayranı olduğum Wanderlei'nin, en son Cung Le galibiyetinin az biraz tesadüfi olduğunu ve artık bu galibiyetle kariyerine çok şık bir nokta koyması gerektiğini düşünüyordum. Çoktan geç kalmış bir nokta hem de... Genç ve diri Komando Brian Stann'in Wanderlei'yi ezeceğini beklerken, Wanderlei iyice efsanleşerek hala e iyilerle ve en güçlülerle aşık atabileceğini ispatladı. Kendi de dediği gibi gençleşti... Silva vs. Stann, 2013'ün maçı olmaya aday...





Bir başka efsane Mark Hunt 

Mark Hunt üst üste 5 maç kaybetmiş, ve PRIDE'dan kalan kontratı gereği UFC'de iki maç yapıp artık emekliye ayrılacak bir efsaneyken, şimdi UFC ağırsikletinden üst üste 4 maçla en uzun galibiyet serisine sahip dövüşçü olmuş durumda. Söyleyecek pek bir şey yok, tanımayan varsa gitsin okusun öğrensin, Mark Hunt çok ama çok nadir bir doğuştan savaşçı... Dünyayı istila eden uzaylılara karşı savaşacak bir ekip kursanız içinde bulunması gereken bir adam.

...ve Stefan Struve'un kırılan çenesinin röntgeni:

44 yorum:

Adsız dedi ki...

wandy efsaneydi ikisinede cidden tesekkurler valla deli bi maçtı hunt a soylencek bi laf bulamıorm bole saglam yumruklar olamaz ya :)

frankello dedi ki...

frankello dedi ki...
wanderlei rahat alır.
28 Şubat 2013 23:18

geçen hafta yine gelecekten bildirmişim.

mark hunt biraz kafasını kullansa dövüşü 2.rdun başında bitirirdi. JDS ile dövüştürselerde şu mark huntu. jds'in ayakta bi aklını alsa balonunu söndürse.

brian stann heryerinden vasatlık akan bir dövüşçü, nedense tüm dünyada mma ile ilgilenenler tarafından favori ilan edilmesi garibime gitmişti. yeni game planner wanderlei'in yenecegini biliyordum ama böle bi performans beklemiyordum ben ilk 2 round geri de durup kontralar ile puan toplamaya calisip daha sora yer oyunun sıfır olan stanni td yapip gnp ile bitirecegini düşünmüstüm. bölesi daha iyi oldu eline saglık. k.o dan soraki konusmasi ile daha önceden nefret ettigim stann büyük sempatimi kazandı delikanlı adammış.

Adsız dedi ki...

JDS hangi balonu var allah aşkına adamda bildigin yarım yumrugunda bile KO gücü var tmm mark hunt u da sev ama JDS niye bokladın ki ve striking olarak ne kadar iyi oldugunu Overeem macında gostericek bence(daha oncede gosterdı ama son cain mağlubiyeti bazıları ıcın onu sıfırladı gene)

frankello dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
frankello dedi ki...

DS'in sanıldığı kadar iyi bir stand-up dövüşçü oldugunu düşünmüyorum. şimdiye kadar dövüştügü dövüşçülerin neredeyse hepsi teknik olarak vasat ve vasat altı teknige sahip dövüşçülerdi. hatta bir çogu kafa hareketinden yoksun ve kombine yumruk atmaktan aciz,rakipleri ile mesafeyi kapatmakda zorluk çeken sadece yumruklarının gücü ile nam yapmiş kişilerdi (bkz nelson, carwin,).JDS'in dövüştügü tek adam gibi standup dövüşçü ise bitik cro copdı ve kaybetmesine ragmen JDS'in suratini ne hale getirdigini dövüş sonrası videosuna bakarak görebilirsin. mark hunt jerome le banner gibi jdsden fersah fersah üstün standupcıları k.o ile yenmiş gelmiş geçmiş en iyiler arasında gösterilen ernesto hoost gibi adamlarla aşık atabilmiş bir dövüşçüdür. JDS' in kendisi için ayakta problem yaratacagını düşünmüoyrum. bu eşleşmede hunt için sorun yaratabilecek tek nokta cardio olur. mark hunt için top 5daki hwler arasında en kolay kazanabilecegi eşleşme JDSdir.

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

mark hunt un da hatta ağırsiklette eskiv yapan kimseyi görmedim(en son overeem in de yapmaya çalışırken ne oldgunu gorduk)JDS da ole aman aman yapmıyor ama agırsiklette yapmaya çalışan odur yanı ayrıca K1 le MMA ayırmak gerek striking daha zor MMA de sonucta TD olmamak ıcın daha dıkkatlı olmalısın. mark hunt u bende severim adam cesur yurek yanı resmen yurek yiyip maça cıkıyor ama JDS karşısında ılk round u gecebilceğini zannetmiyorum cunku Struve gibi striking i hiç olmayan bı adamla maçtan sonra bile yuzu cokta iyi değildi bakarsan JDS 3 4 kademe hızlı kalır hunt'a

frankello dedi ki...

yeterince dikkatli izlememişsin abi o zmn. hem kongo macinda hemde bu macta hunt kafasını yumruklardan kacirmayi yada elleriyle yumrugun yönünü saptirmayi sürekli yaptı. (bir nevi parry). huntun struve dan aldigi yumrukların hepsi yerdeki mount pozisyonundandı gözünün morarmasına sebep olan bunlardı, yani ayaktaki yumrukları degil. buda bize JDS ile ayakta eşleşmesiyle ilgili herhangi bir ipucu vermez. k1 ile mma strikingi tabiki ayri ama JDS hunti takedown yapmaya calisacak degil he yapsada cok cok avantajli olacagini sanmiyorum.yapabilir mi ondan da emin degilim acikcasi. eger eşleşirler ise JDS'in taktigi kesinlikle conditin diaz karsisindaki taktigi ile ayni olur. disardan jablerle hunti uzak tutmaya calisip. hızlı hareketlerle cok hareket edip gir cik yaparak puan toplamaya calisir. huntin zayif cardiosunu düşünürsek de eger main event olursa 3.rounddan sonra takedown yapmaya calisir. ama mark hunt fizigine bakildigina anlasilandan cok daha iyi ayak oyunalrina ve hizli yumruklara sahip. bu taktikle ciksa bile kazanabilecegi mechul. sonucu ne olursa olsun görmek hunt için istedigim eşleşme budur. dedigim gibi top5deki eslesmelerden kazanma sansi en yüksek eşleşme de budur.

cain. 5 round boyunca hunti yere alip puanla kazanir
werdum. 1. round içinde submission ile kazanir
bigfoot takim arkadaslari dövüşöeyeceklerini acikladilar.
cormier: bkz cain eşleşmesi
overeem: submission yada takedownlar yaparak puanla kazanir.

he bu arada birak 1.roundu gecememeyi iddaa ediyorum ki jds kazansa bile mark hunti bitiremez. bu konuda da bahis yapmaya hazırım:)

Adsız dedi ki...

bende eminim JDS mahvetcegine:) adam Werdum'u tek yumrukta aldı ki Overeem bitirememişti adamı , Struve tek yumrukta aldı hunt un 3 round bitire bilği cain i aldi carwin i aldı hunt kimi yendi ki simdiye kadar (gene soyluyorum hunt u gerçekten severim sen adamı tanrı ilan ettin )top 10 içinden bile birini alamadı daha.(ve bence maçı tekrardan izle yani gayet yumruk aldı ayakta struve striking ozurlu saglam yumruk vuran biri dahacok hasar verirdi.)

Unknown dedi ki...

hunt'u sevmeyen veya saygı duymayan yoktur sanırım.pasifik yerlileri her zaman spektakuler adamladır.ama bir adamı övmek için diğerini itin götüne sokmaya gerek yok.jds yeteri kadar iyi striker değil demek abartıya kaçar.

frankello dedi ki...

yorumlardaki cahillik cok yüksek. dövüş sporlarini yeni izlemeye basladigin cok acık.
iyi degil demedim sanıldıgı kadar iyi degil dedi. yani öle herkesin sandıgı gibi mma'deki en iyi striker falan degil. adam standupı vasat olan GÜREŞÇİ cain tarafından standup da rezil edildi. kac kez knockdown oldu. yaşlı bitik zombi halindeki çenesi artık pelte olmus dövüşme istegi sıfır olan cro cop bile 3 round boyunca kafasını gözünü yaracak kadar yumruk isabet ettirdi. kariyerinin zirvesindeki mark hunt neler yapar kim bilir.

öte yandan mark hunt k1 en iyileri ile arka arkaya karşilamiş ve hiç birine k.o olmamiştir LeBanner, Peter Graham, ,prime CroCop, Hoost, francisco filho, Ray Sefo. kickboxun altın caginda 20 maç arka arkaya k.o olmamiştirç. semmy schiltten yedigi spinning back fist haricinde eh ztn mmade degil tüm dünyada semmy schiltin düzeyinde striker cok az. JDS bunlarin hiç birinden daha teknik, daha güclü vuran biri degil. bu adamların pardon efsanelerin bitiremedigi mahvedemedigi mark hunti götü boklu güreşciler tarafından knockdown edilen ayaktaki exchangeleri kaybeden JDS mi mahvedecek. lütfen güldürme beni.

body dedi ki...

frankello herkes biliyorki hunt JDS nin kardiyosuna yetişemez jds'yi fazla tiye almışsın. huntı bende severim, eskilerden okkalı yumrukların adamı cain iyiki yendi diye bitirdiniz adamı..

Adsız dedi ki...

hadi küfürleşmeye başlayın artık bence kıvama gelmiş tam elektrik

Unknown dedi ki...

frankello sakin ol şampiyon tekrar oku yazdığımı ben jds vs hunt maçını şu kazanır diye bişey yazmışmıyım?jds yerin dibine sokmandan bahsediyorum.hunt yenebilir sürprizde olmaz ama öyle bir bahsediyonki sanki jds dünyanın en kötü dövüşçüsü.k1 örnekleri vermissin semmylere gitmissin.artık şu k1 için gerekli olan striker ekoluyle mma için gerekli olanın farkını gör.k1 de zaten başka seçenek yok.sadece punch.karşındakinin sarılması veya take down riski yok.her k1 efsanesi ufc'ye gelip striker olarak üstünlük kuracak diye bişeyde yok.hunt zirvede olsa gözü kapalı yer jds'yi ama şu an yapsalar jds daha şanslı.

frankello dedi ki...

valla bastan okuyun ben mark hunt jdsi kesin yener diye bir şey sölemedim. jds dünyanin en kötü dövüşçüsü de demedim. bulundugu konumu gayet hakeden bir dövüşçü. sadece oturtuldugu(striking acisindan) tanrı mertebesinin gerçekci olmadıgını sölüyorum o kadar. hunti da yener büyük ihtimalle ama bu daha üstün striker oldugundan degil daha komple mmaci ve kardiyosu iyi oldugundan.dedigim şey ise kesinlikle hunti bitiremeyecegi yada öle sanildigi gibi mahvedemeyecegi.iyi geceler.

its_your_move dedi ki...

Mark hunt bir maç daha alırsa kemer maçına çıkabilir diyorum.Aslında kemere aday çok var bu sıralar bolluk yaşanıyor.Cormier,hunt ve werdum birer maç daha kazandıklarında kemer maçına çıkmaya hak kazanırlar bence.Bigfoot hiç ama hiç hak etmiyor zaten hedef Overeem-Jds maçıydı kemer için ama 2 maçta iki süpriz oldu.Overeem'den artık bişey beklemiyorum ben büyük bir reem fanı olmama rağmen.Jds'yi favori görüyorum.Bigfootunda Cain karşısında hiçbir şansı olduğuna inanmıyorum.Cormier de Mir'i geçer.Ağırsiklet biraz karıştı.Werdum'da bence iyi zamanlarında şu an.Jds ile olan maçına bakmayın hem küçümsedi hemde çok şanssızdı.Bazıları pek itibar etmesede Cormier çok ama çok sağlam.Ama popüler değil adam yoksa Bigfoot ve barnett maçlarında adam müthişti.Bide barnett gelse ne güzel olacak.Ağırsiklet çok başka bir yumruk herşeyi bitirebiliyor o yüzden anderson silva ve jon jones gibi bir dominasyon ağırsiklette mümkün değil...Fedor zamanında yaptı bu işi ama karşısında sadece 2 tane top dövüşçü vardı cro cop ve bignog...şimdi işler değişik fazla sayıda iyi ve donanımlı dövüşçü var...mark hunta gelirsek sağı solu belli olmaz en iyi zamanlarında crocop'u ve wanderleiyi yenmiş ama gidip melvine saçma sapan ko olmuş bir adam.Kodumu oturtur seviyorum kendisini :=)

Choke dedi ki...

Kim ne derse desin old school dövüşçülere bayılıyorum taktik maktik yok çıkıyo aslanlar gibi mücadele ediyo Struve un tehlikeli gardına balıklama atlıyo. Fedor da böyleydi. Lombard da alsa tam olucakmış event.


Mark Hunt ı daha çok sevmek için.
http://youtu.be/U-amrCXbm08

Unknown dedi ki...

izlemeyen yoktur gerçi mark hunt'un ray sefo maçı vardı sefoyu tutardım hep...struve'nin röntgen fena gözüküyo
herifi parçalamış yahu o nasıl bi kafatası öyle...

Cem "UFC" KARASU dedi ki...

wandy'i pek sevmem ama gerçekten saygı duydum bu maçtan sonra adama gerçekten efsaneleşti, struve maçının böyle olacağı belliydi zaten, lombard ne ayak hala anlamadım adam bellatordayken süper gözüküyodu ufcye gelse büyük işler yapar sanıyoduk daha ufcde ki ilk maçında tırt çıktı yenildi sonraki maçında süper bi galibiyetle kazandı şimdi tekrar böyle bi rezillik yaşadı ne ayak anlamadım

body dedi ki...

mark hunt bu maçta nasıl yeniyor biri bana bunu açıklayabilir mi ? crocop kafasınaen az 4-5 tekme indiriyor puanla kazanması gerekmiyormu ?

http://www.youtube.com/watch?v=Iwexq5WNR6Y

Cem "UFC" KARASU dedi ki...

puanlama sistemleri çok farklı ve saçma vurduğu bi darbe sert olmasa bile o kişiye puan veriliyo bazı vuruşlar daha fazla puan alıyo leg-kickler falan o şekilde kazanmıştır aynı diaz vs condit maı-çında olduğu gibi işte diaz daha çok saldırdı maç boyunca üstün taraftı ama condit'e verdiler maçı anlamsız

Adsız dedi ki...

ÇOBAN DEDİ Kİ

Beyler alt başlığa yazdığım gibi eper wandy ile shogun arkadaş değilse 10 nemara olur dövüşmeleri

çünkü

Rampage - shogun
rampge -dan henderson
rampage- wandarlei silva


Dan henderson- rampage
Dan henderson - shogun
Dan henderson-wandarlei


Wandarlei-dan henderson
Wandarleri-rampage

Burdaki eksik parça
wandarlei silvs vs shogun

bu 4 büyük ağır siklet altı en büyük savaşçıların bir dövüşü eksik kalmış

Bu dövüşün olması lazım.
ki arkadaş olmaları bahane değil
akrabalık bağı yoksa bu dövüş brezilyada baya sükse yapar.senenin maçı olur
20 jon jones.10 anderson silva 9 cain velzquez maçına bedel bir dövüş olur


Aslında Dana White beni UFC şirketinde dövüş kordinatörü olarak olmalı.
ilk eventım da tüm UFC fanlarını titreterer orgazm ederim.

Adsız dedi ki...

shogun lil nog la, dan hendersonda rashad la ufc 161 de canada da karşılaşıcak buyuk ihtimal onanırsa

Unknown dedi ki...

shogun wandy dönem dönem beraber antrenman yaptılar sonra wandy kendi takımını kurdu dövüşmezler gibime geliyo..barao,hendo,shogun ufc 161.
silva vs weidman ufc 162 onay bekliyor..(daha doğrusu silvanın onayını)

Adsız dedi ki...

overeem sakatlamış yaa ufc 160 da yokmuş.eskiden perşembe ekspress i fln yapıodunuz haberler fln ne guzel oluyodu gene yapabılırsenız iyi olur

Unknown dedi ki...

ağalar e şimdi ne olacak overeem mantara bağlamış, jds un karşısına kim çıkacak .
bi kaç yerde mark hunt diye okudum doğrumudur.

_CHARLOTTE_ dedi ki...

Mark Hunt ile dövüşsün de şu bizim Frankello artık sussun çok isterim :)

Unknown dedi ki...

overeem remen kaçtı sakatlandı makatlandı hikaye daha maça 2.5 ay var hem fikstürü zorlamıyım hem rakip bulunabilsin diye şimdiden açıkladı..hazırlancak vakti yok çünkü baktı jds mahvedecek ringte kolay yolu buldu..ikinci kez eventı bok ediyo dana siktir eder yakında bunu.

Unknown dedi ki...

yaşa CHARLOTTE başkan artık sussun yaw.frankello kardeş yapma böyle jds hunt karşılaştırması hiç mantıklı değil bide K1 deki elemanlarla karşılaştırmışsın adam bi yenilgi aldı diye bu kadar da yere vurulmaz ki.yok bazı adamlar kadar güçlü vuramıyo yok teknik değil yorumlarına çok güldüm abi kusra bakma.

Adsız dedi ki...

O değil de Nick Diaz GSP'yi cok fena yapıcak =D izlemek için sabırsızlanıyorum, bakalım Gsp bey o meşhur takedown'larını Nicke de yapmaya cesaret edebilecek mi , yerde söyle güzel bi submissionla Diaz kazansa amma fena olur haa.. hazır ortalık kızışmışken..

-I speak English better than you ! ahauahuahuazzh

_CHARLOTTE_ dedi ki...

Gsp o kadar salak değil. Dışarıdan dışarıdan dövüşecek sonra Takedown yapıp puanı kapıp ayağa kalkacak. 5 Round boyunca bunu seyredeceğiz. Yani Takedown yapıp round sonuna kadar herifin gardında bekleyeceğini sananlar yanılıyor.

Adsız dedi ki...

GSP bence de dışardan jab lerle round sonuna dogruda takedown la bıtırcek gıbı ama umarım nıck dıaz bi şekilde yener cok ıstıyorum bu arada mark hunt JDS onaylandı

Adsız dedi ki...

bugüne kadar burada çok saçma yorumlar gördüm. tabii ki herkesin görüşüne, düşüncesine saygım sonsuz, ancak "diaz gsp'yi çok fena yapacak"ın saygı duyulacak bir yönü olduğunu dahi düşünmüyorum. sevgili kardeşim, diaz gsp'yi nasıl çok fena yapacak mesela? bunu detaylı olarak bir anlatırsan gerçekten bahtiyar olurum.

şanslı bir yumrukla indirir falan amenna da, gsp gibi bir deha karşısında diaz'ın şansı, ancak %2-3'tür, fazlası değil. kusura bakmayın.

_CHARLOTTE_ dedi ki...

@Adsız

O şanslı yumruk faktörünü bile ekleyemiyorum ben açıkcası zira Nick Diaz'da o K.O gücü yok. Johnny Hendriks'in yaptığı gibi tek yumrukta adamı bayıltığını görmedim hiç. GSP'de Carlos Condit'in High Kick -inden sonra bile toparlanabilmiş bir adam. Ki neredeyse 1,5 senedir dövüşmemişti.

Nick Diaz yenerse eğer Submission ile yener ki GSP Top Position Game-i en iyi adamlardan biri. Kısaca o da kolay değil.

Bence %70 GSP yener yada %30 Diaz Submit eder.

Adsız dedi ki...

MOUSASİ GELİYOR JON JONES UN YENİLMESİ İÇİN HALA UMUT VAR.

Unknown dedi ki...

(cortexjam)
gsp 12 dk yokluycak 13 dk battaniye yapacak,diaz'ın tip biraz yamulcak decisionla gsp alacak.

asıl analiz yapmamız gereken maç silva vs weidman ne olur sizce?

_CHARLOTTE_ dedi ki...

@Efe

Tabi ki Silva...

Mousasi'nin BJJ fena değil ancak sağlam güreşçilere karşı pek bir şey yapamıyor. Jon Jones rahat alır bence.

efesdark50cl dedi ki...

alistair overeem ciddi manada kendine olan güveni piç etti benim nazarımda. hem çık dünyanın en büyük dövüş organizasyonlarından birinde rakibinle aklın sıra dalga geç sonra nakavt ol. sana 2. bir şans versinler yok efendim sakatım şuyum buyum...

neyse moralimi bozmayım allahın izniyle California ülkü ocakları başkanı adayımız Nick Diaz reyiz GSP denilen sıkıcı, lanet, kendini dövüşçü sanan,aşırı ahlaklı, atlet bozuntusunun ağzını burnunu dümdüz edip, kolunu kırarak bitirecek bu işi ve bizi bütün türk ve turan alemini sevince boğacak.

Adsız dedi ki...

@ All

Evet çok saygı duyulmayacak bir yorum yaptım, duymak zorunda da değil kimse ve uslubumdan geyik olduğu cok kolay anlasılıyor tabi isteyen yine anlamak istediği gibi alt takımdan anlamış..

Diaz GSP yi cok fena yapıcak meal-i şerifi : submission la DİAZ alıcak macı demektir.. umarım simdi anlasılıyordur sizi gidi saygı abideleri, burada biz saygı sevgi kardeslik cercevesinde yazarken millet ana bacı allah kitap giydiriyordu adam gibi yorumlar, seviyeli muhabbetler kasmaya calısırken piç ettiler, sayfaya kusturduler simdi de herkes saygıcı efendi olmus, neyse bu da birsey umarım bundan sonra hep boyle olur...

BU ARADA DIAZ GSP Yİ COK FENA YAPICAK! ADHWOIDHODAIWDHADSASD.. mavra bir yana ben de GSP de su an KO gucu olduguna inanmıyorum kim ne derse desin, kendi sonunu o meshur takedownlarından biriyle kendi hazırlıycak yerde !
DONT BE SCARED HOMIE..!

its_your_move dedi ki...

Forever Diaz...

Gsp tipi adamları oldum olası sevmem.Umudum diaz'ın maçı alması.Gsp yine maçı puanla kazanmaya bakacaktır bu sebeble iş diaza düşüyor.Condit maçından ders alan diaz bu sefer direk bitirmeye çıkacaktır bence bu sebeble 5 round sürmemesini bekliyorum maçın 2 veya 3 cü roundda diaz ya avlayacak yada avlanacak bakalım göreceğiz...

Mark hunt-jds

Hunt'ın 2013 de kemer maçına çıkma olasılığının yüksek olduğu zaten söyleniyordu orda burda 1 sene evvelden.Adam 40 yaşına geldi ama taş gibi.Japonyada bilek güreşi ve halat çekme oyunlarında izledim tv showunda geçen yıllat gücünden hiçbirşey kaybettirmemiş.Yerdede idare ediyor artık eskisi gibi değil.Beyler bu adam Fedora sırf bu yüzden yenildi yoksa maçı alacaktı.Sonra zaten boşladı saçma sapan bir melvin maçında ko oldu filan.Biraz umursamaz bir adam(dı)ama yürek ve bilek derseniz işte mark hunt...jds bir süpriz yapıp takedown işine girmezse ayakta işi gerçekten çok zor mark hunta karşı,kemer maçı olup 5 round olsa hadi dicem mark hunt yorulur vs ama 3 round olunca jds ne yapacak çok merak ediyorum.Mark hunt balyoz gibi vurur cain maçındaki gibi geri dönüşde yapamaz jds tabi tam terside geçerli.Bence overeem-jds maçından çok daha keyifli olacak overeem bence yakında ufc'den ayrılır ve rahat rahat ilacını içip maçlara çıkabileceği organizasyonlara katılır.Sonuç olarak diaz umarım kemeri alır,mark hunt'da jds'yi geçip cainle kemer maşına çıkar....

frankello dedi ki...

diaz by leglock inside round 4.

gsp ilk round içinde kesinlikle diazı yere almaz. terlemeden önce sub edilme riski daha yüksek onu istemez ama 2. rounndan itibaren alabilir o da roundun son 1 dkksı.

Choke dedi ki...

STRUVE vs Antonio Sılva maçı neden yapılmıyor devlerin kapışması tarzı çok merak ediyorum o maçı ..

Unknown dedi ki...

işler baya karıştı daniel cormier mir'i yendikten sonra büyük ihtimal sonbaharda kemer maçına çıkacak,eğer bigfoot sürpriz yapıp cain'i devirirse sonbaharda cormier vs bigfoot kesin.ama cain kemeri korursa,cormier ve cain takım arkadaşı olduğu için dövüşmeyecekleri söyleniyor.cormier kemer maçından fergat edecek ve cain hunt vs jds galibiyle kemere çıkacak...

Adsız dedi ki...

abi kısa zamandır bu blogu okuyorum bi sürü sacma sapan yorum yapan mal var ama biliyomus gibi yorum yapipda hiç bi sikten anlamadan gerizekalica yorumlar yapan _CHARLOTTE_ kadar malı yok. keske bir engelleme tusu olsa. adam resmen kaliteyi düşürüyor.

Yorum Gönder