Pazar, Eylül 22, 2013

Oha! Silahlı ortaçağ MMA'i!

Polonyalılar, manyaklık çıtasını bir çıt daha da yükselterek, X-ARM ve HIP SHOW'dan beri Kansporu sayfalarında görebilceğiniz en manyak olayı gerçekleştirmişler. Evet, silahlı MM! Kılıç, kalkan, balta, kafa, zırhlı yumruk, dirsek, diz, çelme!



Zamanında, UFC'yi ilk defa izlediğimde, içimden ''hassiktir, bugüne kadar izlediğim bütün filmleri boşver, demek ki gerçek bir dövüş böyle görünüyormuş'' demiştim. Artık dövüş kareografisi için bambaşka bir örnek vardı karşımızda. Bu Polonya manyaklığı da bana aynı şeyi hissettirdi. Bugüne kadar izlediğimiz hiçbir ortaçağ filminde olmayan hareketler görüyoruz bu vidyoda. Adamın üzerine kalkanla koşma, kılıçlar birleşmişken aradan yumruk çıkarma, diz atma, çelme takma gibi... O açıdan müthiş bir kaynak!

Bulan Mete Evrenol'a teşekkürlerle...

2 yorum:

body dedi ki...

bu çok güzelmiş farklı bir şey var bunda. artık insanlar sıkıldı hele boks kıck boks gibi müsabakalardan değişiklik istiyorlar mma-ufc daha ekmek yer yolu var. ama bu ortağçağ olayları harika adamlar işi biliyor. yalnız nakavt nasıl olacak ? yani kılıçla vurmayla zırha adam nakavt olmaz. umarım polonyadan Amerikaya felanda yayyılır bu olayç

Mr Guard dedi ki...

yok artık spartacus :D
Bu saçmalıklar anca kuzeyde olur zaten yapcak biş yok adamlar napsın :d

amerikada boks hala bir numara bunlara gerek kalmaz.sizde mayweather olur canelo maçından 90milyona yakın totalde para kazanın :D o parayı ufc deki adamların serverlerini toplasan yapamassın D:
lavuk MONEY lakabını hak ediyor

Dayı benim istediğim en büyük çılgınlık bu saçma anasının amı kadar zırh giyilmiş sahte orta çağ savaşları değil

Bu Tournement filmi vardı hani.adamlara çip takıyolar herkes şehrin başka yerinde uyanıyor herkeste çipler sayesinde kimin nerde oldugunu gösteren gps de vardı.
24 saaat içinde birbirlerini öldürüp tek şampiyon oluyordu.Açın izleyin filmi

İşte onun gibi bişy harika oludu

Yorum Gönder