Perşembe, Nisan 30, 2009

BRASA TR, yine Brezilya yollarında...


Türkiye'nin BJJ (Brazilian Jiu-Jitsu) dalında öncü ismi BRASA TR, Burak Değer Biçer önderliginde Brezilya'ya "Brazilian Nationals" turnuvasına katılmaya gidiyor. 

Burak Değer Biçer
Ertan Balaban
Baran Ünal
Yiğit Barlas

Haftalar öncesinden antremanlara başlayan BRASA TR ekibi, Rio'ya ayak bastıktan sonraki 1 hafta boyunca Rio'daki tarihi BJJ okullarını gezecek (De La Riva- Gracie Barra- Humanita gibi). Buralarda antreman yapacak olan ekip, hava değişimine alışacak ve maç hazırlıklarını bu bir hafta içerisinde zirveye çıkaracak. Dünyadaki en büyük ve en geçerli ikinci turnuva olan Brazilian Nationals turnuvası 8-9 Mayıs'ta. Bu turnuva ile bilgiyi http://www.ibjjf.org/ adresinde bulabilirsiniz. 

Değer Biçer ve ögrencileri turnuvadan sonraki hafta ise MMA antremanlarına ağırlık verecek ve Brazilian Top Team'in gym'ine gidecekler. Eğer şansları yaver gider de Nogueira Amerikadan dönmüş olursa, dövüş dünyasının yaşayan efsanelerinden Antonio Rodrigo "Minotauro" Nogueira ile antreman yapacaklar. Dahası, BRASA TR ekibinin diğer bağlantıları sayesinde Anderson Silva ile antreman şansı da var.

Kansporu ekibi olarak BRASA TR'ye en içten dileklerimizle başarılar diliyoruz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder