Cuma, Mayıs 29, 2009

DREAM.9'dan notlar... (devam)


D.9'da, Super Hulk Tournament dışında middleweight ünvan maçı ve featherweight turnuvası ikinci raund maçları da yer aldı. Adeta 2 event'in bir arada olduğu gecede muhteşem maçlar vardı...

Gecenin lightweight karşılaşmasında, eski PRIDE yıldızlarından Tatsuya Kawajiri, uzun bir sakatlıktan dönen Brezilyalı Gesias Calvancante'yi decision ile mağlup etti. 

Japonya'nın en büyük MMA yıldızlarından biri olan Kid Yamamoto ise bir yıllık bir sakatlıktan sonra Joe Warren karşısında kariyerindeki 2. yenilgisi ile karşılaştı. 15 dakika boyunca temposu bir an bile düşmeyen maçta kariyerinin daha başındaki genç amerikalı güreşçi Joe Warren, büyük bir başarıya imza atmış oldu.

Gecenin tek hayal kırıklığı, gecenin son maçında, middleweight ünvan maçında yaşandı. Middleweight kemeri için MTV Bully Beatdown'dan tanıdığımız Jason ''Mayhem'' Miller ile timsah lakaplı Ronaldo ''Jacare'' Souza karşı karşıya geldi. Maçın daha ilk dakikalarında Jason Miller, yerdeki Jacare Souza'nın kafasına tekme atınca sarı kart gördü. Ancak bu tekme Jacare'nin kafasında oldukça büyük bir yarık açmış oldu. Hakemler maçı bir süre daha devam ettirdikten sonra aşırı kanama yüzünden maçın iptaline karar vermek zorunda kaldılar. 

Jason Miller'ın ringe çıkarken Japon lise etekli kızlarla ettiği dans ve arkada çalan harika elektronik müzik, MMA tarihindeki en eğlenceli gösterilerden biriydi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder