Pazar, Ağustos 02, 2009

Belfort da UFC'de! Belfort vs Franklin UFC 103'de


MMA'in efsanelerinden Vitor Belfort da Affliction'ın çöküşünden sonra UFC'ye gelenlerden. Özellikle 1998'de Wanderlei Silva'yı 45 saniyede TKO etmesiyle şanı yürüyen Belfort, PRIDE'ın da ünlü simalarından biriydi. En son Affliction ile birlikte çok iyi bir çıkış yakalayan Belfort, Matt Lindland'ı 38 saniyede ringden silmişti. 

Bir başka yaşayan efsane Rich Franklin ise UFC 99'da Wanderlei karşısındaki performansıyla herkesi yeterince ikna etmemişti.

Rich Franklin ve Vitor Belfort arasındaki karşılaşma 19 Eylül'de UFC 103'te!

1 yorum:

DRAGON dedi ki...

vitor belfort gerçekten heyecan verici bir dövüşçü.öyle ya da böyle her maçını izlemek zevkli ama istikrarsızlığı ile muhteşeolabilecek kariyerini mahfetti bence.kim bilir belki özel hayatında bir takım sorunları vardı.ama şimdi mükemmel dönüşünü yapmış görünüyor.ufc gerçek komplike dövüşçülere hele şükür kavuşmaya başladı.yo artık öyle dakikalarca birbirinin etrafında dönüp bir yumruğu kolamak.
artık meydan shogun,lyoto ve vitor gibi gerçek dövüşçülere kaldı dyebiliriz.
vitor un tank abbott ı tank olduğu zamanlarda indirişi gözlerimin önünde hala.lindland maçında eski günlerine döndüğünün mesajını vermiş oldu.bence vitor en az lyoto ve shogun kadar yetenekli bir sporcu hatta artı özellikleri daha indirici yumruklara sahip oluşu ama eksi özelliği ise onlar kadar disiplinli ve istikrarlı olmayışı.
brezilyalıların lightheavy istilası ile bence ufc nin kendi yaraığı yıldızlarının bir daha başarı şansı kalmadı.

Yorum Gönder