Cuma, Ağustos 07, 2009

Fedor, Strikeforce'la imzaladı!

MMA'in gelmiş geçmiş en iyi sporcusunun UFC'ye gelişi yine yalan oldu. Dana White küplere bindi. UFC'nin yeni rakibi belli oldu: Strikeforce!

Affliction'ın çöküşünden sonra UFC'ye gelmesine kesin gözüyle bakılan Fedor'un Strikeforce'a gelmesiyle dengeler alt üst oldu. Strikeforce, ilk bayan süper dövüşünü (Carano vs. Cybrog) gerçekleştirmesine günler kala Fedor'u da bünyesine ekleyerek MMA düyasında bir süper güç haline gelmiş oldu. 

Fedor 'The Last Emperor' Emelianenko, imzadan sonra yaptığı açıklamada UFC'nin basını yanılttığını iddia etti. Hakikaten ortada 6 maçta 30 milyon dolarlık bir teklif olsaydı bu teklifi kabul ederdim diyen Fedor, UFC'nin kendisine sunduğu teklifin çok daha düşük olduğunu belirtti.

Bununla beraber, Çarşamba günü Jacare Souza'nın da Strikeforce'a katıldığı açıklandı. Jacare Souza, DREAM'in en büyük yıldızlarından biri.

4 yorum:

Selman ÇETİNKAYA dedi ki...

BENCE SORUN FEDORDA DEĞİL..FEDOR UN MENAJERİNİN DANA YI SEVMEMESİNDEN KAYNAKLANIYOR...DÜNYADA SADECE ORGANİZAZYON OLARAK UFC KALSA DA FEDOR U UFC DE GÖREMEYECEĞİZ...BEN ARTIK ÜMİDİMİ KESTİM...LESNAR&FEDOR MAÇI ARTIK SADECE BİR RÜYA...

caglar dedi ki...

fedor artık dovuscu falan değil sadece promoter dır.

top 10 listelerinden cıkarılmalı.

DRAGON dedi ki...

fedor`dan başka ağır siklet mi kaldı ki birde listeden çıkarılacak.kimle dövüşecekti fedor ufc`de.zaten önceden yendiği adamlarla mı?yoksa şişme balon lesnar ile mi_lesnar`la dövüşmektense brett roger ve leshley ile dövüşür en azından yumruk atabilen rakiplerle maç yapar.
ufc artık bitmiştir sadece lightheavy hariç hiç bir iddiası yok. ,silva`yı da artık lightheavy`e koyalım artık.diğer sikletlerin hangisi heyecan verici.alın işte griffin ne halde gördük.
dana white`ın sahte şampiyonları tek tek döküldü gerisi yalan.
yok couture,yok liddell yok griffin,yok rampage bu adamların hiç biri gerçek mma`cı değildir.

Gabe dedi ki...

dragon'un dediklerine aynen katılıyorum. griffin fln (çıkıp gelse hepimizi çiğner ama :)) hiçbiri fedor'un kalibresinde adamlar değil, şişirilmiş tipler.

kaldı ki Fedor kaç defa söyledi. Dana White yalan söylüyor, anlaşma metnini bir görseniz hak verirsiniz, diye... gönül isterdi ki Brock lesnar'la güzel bir maç yapsa; bi güzel de zımparalasa o kalası.

Yorum Gönder