Çarşamba, Ağustos 12, 2009

İlk bayan MMA ünvan maçı geldi çattı

MMA tarihinin ilk bayan süper maçı, ilk bayan ünvan maçı, sonunda bu Cumartesi, 15 Ağustos'ta Strikeforce'da: Gina Carano vs. Cris Cyborg !

Aylardır heycanla beklenen Carano vs. Cyborg maçı spor tarihinde bir mihenk taşı olma yolunda. MMA'in yeraltı zamanlarından çıkıp primetime'a ulaştığı, izlenme oranının Boks ve Amerikan Güreşi'ni solladığı bu zamanda, bayan MMA dünyası da en parlak zamanını yaşıyor. Rakiplerini yerle bir eden bu iki isim arasındaki 'kim daha iyi' sorusu sonunda bu Cumartesi cevabını bulacak.

Strikeforce'un web sitesindeki fragmanda dediği gibi ''Strikeforce, kız gibi vurmak deyimini yeniden tanımlayacak!'' 
http://www.strikeforce.com

Strikeforce, aynı gecede bir süper maç daha sunuyor: Renato Babalu Sobral vs. Gegard Mousasi. Son zamanlardaki transferleriyle atağa kalkmış olan Strikeforce, bu gece ile birlikte bu yazın en iyi (UFC 100'den sonra) MMA etkinliğini gerçekleştirmiş olacak.

Şimdi bütün gözler Gina Carano ve Cris Cyborg'da... Bu iki muhteşem bayan atletin mücadelesini heycanla bekliyoruz.
İlgili haberler:

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Gina iyidir hoştur ama Cyborg tıpkı en son MMA Live programında Rashad Evans 'ın dediği gibi tam bir 'hayvan'..Cyborg'dan nakavt beklesem cok abartmamıs olurum herhalde ama Gina da Xtreme Couture ekibiyle çalışıyor..Merakla bekliyorum..Böyle bi maçın MAIN EVENT olması ise ayrı bi güzellik.

Selman ÇETİNKAYA dedi ki...

yazık oldu gina ya...cyborg erkek gibi gina da tam hanımefendi olmadı bu maç...bence gina bırakmalı bu sporu yoksa o yüzünün güzelliği yakında gider...

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar ben bayanların mma veya boks yapmasına karşıyım çünkü bunlar erkek sporları
eşit hak verildi diye herşeyi yapmak zorunda değiller yakışan var yakışmayan var

Yorum Gönder