Cumartesi, Ağustos 22, 2009

M-1 Global presents Breakthrough

Fedor'un sahibi M1, 28 Ağustos gecesi, ''M-1 Global presents Breakthrough'' ile Amerika'daki ilk event'ini düzenliyor. Enteresandır, ilk defa posterindeki iki dövüşçünün sadece gösteri maçı yapacağı bir MMA eventi görüyorum. Evet, Fedor ve Mousasi ancak 5 dakikalık bir antreman maçı yapacaklar. Doğrusu bu Fedor için yıllardır ilk defa bir eksi puan diyebiliriz...



Gecenin heycanla beklenen karşılaşması ise eski toprak, yaşayan efsane Mark Kerr ve King Mo Laval arasında olacak.

MAIN CARD
  • Mark Kerr vs. Muhammed "King Mo" Lawal
  • Fedor Eemlianenko vs. Gegard Mousasi (five-minute sparring exhibition)
  • Lucio Linhares vs. Mikkail Zayats
  • Rob Broughton vs. Jessie Gibbs
  • Karl Amoussou vs. John Doyle
  • Michael Kita vs. Lloyd Marshbanks
  • Ferrid Kheder vs. Daisuke Nakamura
PRELIMINARY CARD
  • Rogent Lloret vs. Alexey Oleinik
  • Tim Bazer vs. Eric Marriot
  • Josh Orocho vs. Sean Wilson
  • Rudy Bears vs. Brendan Seguin
  • Mollie Ahlers-Estes vs. Andria Caplan

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Fedor'un hareketleri artık reklam kokuyor.İlk önce herkes merakla UFC ye gidicek mi ya da hangi organizasyona imzalayacak diye beklerken çıkıp EA Sports'un çıkaracağı MMA oyununda yer alacağını basın toplantısıyla duyurmus,UFC yi soranları 'daha belli değil' deyip geçiştirmişti..Şimdi de bu mevzu..Tamam Strikeforce da adamı iyice kullanmak istiyorireklam istiyor ama rakip neden Mousasi?
Chung Le'yi bile kabul edebilirdim..

Gabe dedi ki...

chung le kabul ediyor mu acaba, onu sormak lazım? Fedor'un karşısına çıkarılacak bir rakip bulmak zor bence. Çıkabilecek adamlar da UFC'ye bağlı şu an. Dana White'ın tam istediği gibi bir intiba oluşuyor şu an Fedor'a yonelik. Bu mesajdan ben onu gördüm.

Bence UFC'nin oyununa gelmemek lazım. Defalarca yenilerek ya da yaş nedeniyle emekli oldum dedikten sonra para için, reklam için ringe dönen Randy Couture'u, Dana White'a 2 sene demediği lafı bırakmadıktan sonra UFC'ye dönen Tito Ortiz'i görmeyip Fedor'a reklam meklam demek bence doğru değil.

bu işi spor olarak yapan nadir adamlardan ve son derece efendi bir adam (kendim de güldüm bu cümleye, tam kahvehane oldu :) ) Fedor.

Selman ÇETİNKAYA dedi ki...

en yakın zamanda fedor un bi maç yapması lazım bence

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Randy daha dövüşürken Hall Of Fame olmus sayılı adamlardan,97 de kazandı ilk kemeri daha 3 maç tecrübesi varken,ki o zamanın sertliği malum..Ayrıca Xtreme Couture die de bi merkezi var.Paraya sıkıştı durumu bence biraz abes kaçar.Bence burda asıl etkin kişi Dana White.Randy'nin hometown'u olan Portland'ı seçerek birazcık duygusal yaklaştırdı olayı Randy'e o da kabul etti..

Tito zaten ipe sapa gelmeyen bi adam.Antremanlara tekrar başladıktan sonra uçakla UFC 101'i izlemeye giderken kaydettiği mixtape'de,kendisi First Class'da iken,aniden economy class'ta oturduğunu farkettiği Chuck Liddel'le bir kafa buluşu var ki evlere şenlik =)

Ki eğer Fedor reklamı veya kendi hissedarı M-1 Global'ı bu denli düşünmeseydi,illa da işbirliği yapıcaz beraber düzenlicez organizasyonları diye saçma bi kontrat opsiyonu sunup reddetmezdi UFC'yi..

Sadece Fedor değil,Affliction'ın yalan olması,maçların artık sadece kontrat ve parayı düşünülerek yapılması(sıklıkla),ve daha bi çok faktör Pride FC günlerine duyduğum özlemi daha çok artırıyor..

Pride..The good old days..=)

Yorum Gönder