Çarşamba, Ekim 28, 2009

DREAM.12'den notlar...

Geçtiğimiz haftasonu, MMA dünyası Machida vs. Shogun maçına kilitlenmişken, Japonya'da da sessiz sedasız DREAM.12 gerçekleşti. Japonya'da ilk defa Beyaz Kafes'te gerçekleştirilen dövüşler içinde, 40 yaşındaki yaşayan efsane Sakuraba yine tecrübesini konuşturdu ve inanılmaz bir galibiyete imza attı. Dünyanın en iyi 3. hafifsikleti kabul edilen Eddie Alvarez bir galibiyet daha aldı. Ve gecenin pek de ihtişamlı olmayan en son maçında eski PRIDE'cılardan Overeem ve Josh Thompson karşı karşıya geldi. Black Eyed Peas ile sahneye çıkmak gibi bir eziklikte bulunan Thompson, yükselen bir grafik yakalamış olan Overeem karşısında 33 saniye dayanabildi.
-Gecenin nakavtı Zaromskis'den geldi

3 yorum:

El Ramiro dedi ki...

Saku 40 yaşında ve hala muhteşem;kafasına ve yüzüne aldığı onca yumruğa rağmen sonuna kadar bırakmayıp knee bar ile maçı aldı.Dream maçlarından son dönemlerde Pride tadı almamı sağlayan Marius Zaromskis yine süperdi ve head kick ile nakavtını izlettirdi,zayıf olan defansına çeki düzen verirse sıkletinin en iyisi olmaması içten bile değil.Alvarez Aoki yenilgisinden sonra kendine geldi diyebiliriz;James Thompson'a gelince sadece cüsseden ibaret ve dolayısıyla Bob Sapp'tan farkı olmadığı için Alistair için kolay maç oldu:))

Adsız dedi ki...

açıkçası ne dream ne de strikeforce ufc tadı vermiyor bi pride vardı tam rakip o da yok oldu gitti....bir de o dreamdeki manyak sunucunun sakuraba çıkarken orgazm olurcasına yes diye bağırması yok mu!... beni bitirdi resmen.. joe bunu yapsa işinden olur valla....

caglar dedi ki...

en sacma yanı alistair overeem strikeforce da kemer sahibi, 2 yıldır amerika da maca cıkmıyor, sonra dream ona james thompson gibi kaybedeceği %100 olan bir rakip veriyor ve millet de bu macı izlemeye gidiyor. overeem daha amerikadan , doping testinden ne kadar kacacak merak ediyorum.

bu arada ilginc bir haber vereyim bizim show tv ye kickbox macları duzenleyen tarık solak, bobb sapp ile anlasmıs, patrie quarteron la kick box macına cıkaracak.

Yorum Gönder