Cuma, Mayıs 14, 2010

Bellator'un yeni bombası: Hector Lombard'ın 6 saniyelik nakavtı!

Bellator nedir hala bilmiyorsanız size şöyle söyleyeyim; Bellator her yıl bizlere birkaç tane yılın en iyi videosu olmaya aday dövüş görüntüsü izleten, çok ama çok sıkı bir MMA organizasyonu. Bellator'un en yeni bombası ise Hector Lombard'ın 6 saniyelik nakavtı. Bugğn bütün MMA sitelerinde bu nakavt konuşuluyor. Son 19 maçında 19 galibiyeti bulunan Hector'u izlemeye devam edeceğimiz kesin! (daha fazla bilgi için: www.bellator.com)

3 yorum:

Gabe dedi ki...

bellator'u başladığında görmüş izlemiştim. maçlar hakkında söylenecek tek şey var: harika!

geçen sene Tobby Imada maçı sonrasında her konuştuğum adama 15 dakika dayak yiyip eline geçen tek fırsatta rakibi bayıltmasını, hırs ve tutkuyu anlatıp durdum. UFC'nin çoğu maçında olmayan bir enerji var Bellator maçlarında. Böyle devam ederse en iyi mma maçları için Bellator'a abone olacağız sanırım :D

bir de şunu söylemek lazım: Bellator'daki eşleşmeler çok orantısız da değil. Fakat dövüşçüler inanılmaz derece dayanıklı, sert, seri ve hırslılar. Böyle olunca da hemen her maç kıran kırana geçiyor. Lombard'ın rakibi ellerini biraz daha yukarda tutsa maça devam edebilir mesela. Zira nakavt olduktan 30 saniye sonra bakıyoruz ki adam kendine gelmiş, hiçbir şey olmamış gibi etrafta geziniyor.

Adsız dedi ki...

adam şaşırdı benmi yaptım diye bide dönüp arkasına bakıyo müthiş nakavt
www.ufcturk.net
mma hakkında herşey

caglar dedi ki...

tarzı vitor belforta benziyor, hızlı eller.

Yorum Gönder