Salı, Mayıs 18, 2010

The Reem, Rogers'ı yok etti

Bu kadar tek taraflı bir maç beklemiyordum doğrusu. 3 yıldır kemerini savunmayan Strikeforce ağırsiklet şampiyonu Overeem, geldi, ve Bret Rogers'ı dağıttı gitti... Rogers anca tek bir yumruk atabildi rakibine...

İzle: Overeem vs. Rogers: http://video.mmator.com/2010/05/brett-rogers-vs-alistair-overeem.html



Şimdi Strikeforce, Fedor vs. Werdum maçını iptal edip yerine Fedor vs. Overeem maçını düzenleyecek diyenler var. Bilmiyorum gerçek payı var mı. Ama şaşırmam. Hatta sevinirim! Caglar'ın burda geçen hafta yaptığı yoruma katılıyorum. Bence de çok gereksiz bi maç bu Fedor vs. Werdum.

Bir yandan da Overeem'e şaşırıyorum. Ben bu adamı 5-6 sene önce PRIDE'da çok severdim. Ancak o zamanlar bir kazanıp, bir kaybeden ortalama bir hafif-ağırsiklet dövüşçüydü. Şimdi ise canavar gibi, Fedor'a meydan okuyan bir ağırsiklet oldu. Hatta hatırlıyorum, PRIDE'da bir basın toplantısında Overeem'e ''Fedor'la dövüşür müsün?'' diye sormuşlardı. Overeem de gülerek, ''ancak çok iyi bir paraya dövüşürüm evet'' demişti... THE REEM!

--
Bu arada Strikeforce'ta gece Brezilyalıların gecesiydi. Big Foot Silva, Arlovski'yi, DREAM'den tanıdığımız Jacare Souza da Villasenor'u 3'er raund sonunda jüri kararıyla mağlup ettiler. Genç Roger Gracie de, 38'lik eski toprak Kevin Randleman'ı 2. raundda boğarak (rare naked choke) bitirdi.
Gecenin özeti:

3 yorum:

yasin dedi ki...

Strikeforce'un CEO'su da Overeem'in Fedor ile dövüşmeyi hak ettiğini söyledi.Bu maç kaçınılmaz,ancak ne zaman olacak.Umarım Fedor'un maçı iptal olur.Bu maç biran önce gerçekleşir.Fedor Overeem'i de bitirirse Strikeforce da ki işide bitecek.Benim tahminim UFC'ye geçecek.En azından geçmek zorunda.

Selman ÇETİNKAYA dedi ki...

rogers tan çok ümitliydim belki yenilirdi ama bukadar aciz kalmamalıydı..yazık diyorum fedor la bile dişe diş mücadele etmişken ilk yere yatırıldığında bir daha kalkamıyorsan sen bu işi bilmiyosun demektir..tam bir hayal kırıklığı yaşadım maçın hiç olmazsa zevkli ve çekişmeli geçeceğini düşünüyodum..

fedor& werdum maçı gerçekten gereksiz werdum kimki fedor la dövüşmeyi hakediyo..bence de maçın iptal edilip overeem le yaptırılması gerekiyo..yok iptal edilmezse eğer overeem fedor maçı ekimlere kasımlara kalır ben den söylemesi..çünkü fedor sene de 2 maç yapıyo başka yok..

Adsız dedi ki...

strikeforcenin ceo su overeemin yeni rakibinin fedor olabiliceği açıklmasını yaptmış fedor olması müthiş olur bence
www.ufcturk.net

Yorum Gönder