Salı, Ağustos 17, 2010

EA SPORTS MMA Online çok iddialı!

Benim bu kareden anladığım kadarıyla, oyunda kendinizi bir dövüşçü olarak yaratıp oynayabileceksiniz! ve arkadaşlarınızı da! Bu çok bomba bir detay...İzle: http://www.youtube.com/watch?v=SZAwJF70uLs&feature=player_embedded

2 yorum:

NigelfuckinBenn dedi ki...

EA Sports un işte bu özelliğine hastayım ne tür spor oyunu olursa olsun tüm sponsorluk anlaşmalarını yapıyor.Fight Night serisinde de böyle FIFA da da.Bu oyunu uzun zamandır bekliyorum.Japonya dan Brezilyaya heryerde he türlü organizasyonda dövüşebilyorsn.Kafeste dövüşmek zorunda değilsin.Girişlerini rampadayken gösteriyor.Piyasa daki Undisputed 10 dan çok daha geniş kapsamlı ve gerçekçi bir oyun.Bir tek dövüşçüler arada kayıyorlarmş gibi gözüküyor oda halloldumu. EA Sports dövüş oyunlarına ambargosunu koyar.Keşke SF dışında federasyonlarında kemerleri olsaymış.Neyse Fedor la oynamak için sabıırsızlanıyorum.

Unknown dedi ki...

Bu özellik EA' in boks oyunu olan Fight Night Round 4' te de mevcuttu. PS3' ün kamerası ile oyun içinden veya kameranız yoksa EA' in web-sitesine yüklediğiniz resimleri kullanarak kendi yüzünüzü oyuna ekleyebiliyordunuz. Bunda da aynısı olacak. Bir de yarattığınız dövüşçüleri paylaşma seçeneği var. Yani millet bütün UFC dövüşçülerini yapıp paylaşacaktır online'da. FNR4'te dövüşçü paylaşma kısmı Rocky Balboa, Apollo Creed ve Obama ile doluydu :)

Yorum Gönder