Pazartesi, Ağustos 16, 2010

Nogueira UFC119'da yok, yeni eşleşme: Cro Cop vs. Mir !

UFC119'da heycanla beklediğimiz ''Mir vs. Big Nog 2'' maçı iptal oldu. Nogueira'nın daha tam olarak açıklanmayan sakatlığı sebebiyle ameliyat olması gerekiyormuş.

Bu halde yapılan yeni eşleşme ise benim için son zamanların en mutlu edici son dakika değişikliği oldu! Bitti dediğimiz Cro Cop, bir efsane maç için daha geri dönüyor!!

''Mir vs. Cro Cop'' kulağa çok güzel geliyor doğrusu. ''Mir vs. Big Nog 2'' çok iyi olacaktı. Ancak bu talihsiz durumda da bundan daha iyi bi çözüm olamazdı!

3 yorum:

NigelfuckinBenn dedi ki...

Bu haberi dün gece yabancı bir forumda son dakika haberi olarak öğrenmiştim.Mir in main eventte olduğu bir PPV ne kadar kaliteli olabilecekse(!) CroCop un onu high kick ile KO edişini izlemek ondan daha çok zevkli ve kaliteli olacaktır.

Yere inmedikçe maç CroCop çok rahat alacaktır.Bir kaç ardı ardına kombinasyonlar (Carwin maçında olduğu gibi) Mir i dağıtır.Ama Mir yere indirdimi.İşi zor JJ savunma eğitimine bayağı çalışması lazım Mirko nun.

Tugrul Deniz Can dedi ki...

crocop adına büyük bi şans ama mirko'nun emekliliğin konuşulduğu dönemlerde artık eskisi kadar içimde hırs kalmadı demesi biraz da bitişin habercisiydi sanırım..pek fazla şansı olmadığını düşünsemde güzel bi maç çıkabilir hatta maç ayakta sürerse sürprizde olabilir çünkü mir ayakta bazen gerçekten saçmalıyor shane carwin gibi bi adamla tellerin orda dirty boxing denemesi gibi

dreamilan dedi ki...

Crocop'u daha çok sevmiş biri olarak bu dövüşü anlamsız buluyorum çünkü mirkonun son maçlarına bakarsanız zorla octagona çıkartıldığını falan düşünürsünüz o derece bir isteksizlik ve yılların yorgunluğunu görürsünüz hoş Mir de genç sayılmaz ve o da kariyerinin son yıllarını geçirse de daha istekli,azimli ve güçlü bir dönemde olduğu çok açık.Dövüş ister yerde ister groundda geçsin kazanan Mir olur gibime geliyor.

Yorum Gönder