Cuma, Ağustos 06, 2010

ufcturk.net ve Mustafa Kula

MMA hakkında türkçe haber ve yorum yapan tek diğer haber kaynağımız: www.ufcturk.net

Bundan aylar önce ilk defa ufcturk.net ile karşılaştığım zaman çok ilgilenmiş, ve hemen sayfanın sahibi Mustafa Kula hakkında bir haber yapmak istemiştim. Ancak o zamanlar Mustafa bir türlü bize bir resmini gönderememişti. Ben de haberi ertelemiştim... Geçen hafta, bu sefer Mustafa benimle ve Kansporu ile ilgili bir haber yapınca ben de onun bu jestine karşılık vermek istedim.

1986 doğumlu olan Mustafa Kula, Erzurum'da yaşıyor, ticaretle uğraşıyor. Bir gün internette rastgele ''street fight'' yazıp aratırken UFC 47 - Ortiz vs. Liddell maçına denk gelmiş! O maçı izlediği günden itibaren de bizim gibi o da bir MMA hayranı olup çıkmış. Ne mutlu ki, bu hayranlığını internette bir site açıp başkalarıyla paylaşan Mustafa, ''Kansporu sitesini gördükten sonra ben de bir site kurmaya karar verdim'' diye anlatıyor.

Kula, sitesinde bizim sitemizden farklı olarak videolara daha ağırlık veriyor. Hatta öyle ki, ufcturk.net'in videoları, bugün internette bulabilceğiniz en kaliteli ve güncel videolar. Sitede yapılan yorumlar arasında, yabancılar tarafından ingilizce yorumlar da var. Bu sitedeki videoların harika olduğunu söylüyorlar. Anketleriyle, gerisayımlarıyla, Mustafa bu sporla ilgili bütün heycanını sitesine yansıtmayı başarıyor doğrusu. Özellikle son zamanlarda sitesine eklediği UFC Ultimate Insider ve UFC Ultimate Knockouts gibi videolarla, ufcturk.net MMAseverler için çok önemli bir kaynak vazifesi görüyor.

Bakalım bize yenileri ne zaman eklenecek de MMA Türkiye'de ne zaman patlayacak... Merakla bekliyoruz

1 yorum:

Selman ÇETİNKAYA dedi ki...

güzel bi jest olmuş gerçekten :) ikinizin de hakkı ödenmez..Can Sen den mma hakkında geçmişte yaşanmış maçlar, olaylar ve efsanevi dövüşçüleri öğreniyoruz Mustafa dan da en kaliteli maç videoları nı izleme şansı buluyoruz..

dediğin gibi hiç bi site de olmayan kalitede maç izleyebiliyoruz ufcturk.net den..bu da ayrı bi güzellik tabi..

umarım ileride daha güzel yerlere gelir mma ve herkes tarafından sevilen bi spor olur..

ikinize de emeklerinizden dolayı tekrar teşekkür ediyoruz.. başarılar arkadaşlar.. :)

Yorum Gönder