PerÅŸembe, Nisan 14, 2011

Acun GSP tshirt'üyle!

haber için Hüseyin Sancar'a teşekkürler


2 sene önce de benzer bir haber girmiştik : )
Engin Koç UFC eşofmanlarıyla görüldü (29 Ekim 2009)

13 yorum:

van auger dedi ki...

yeteneksizsinizin bir bölümünde de jimnastikçi bir aile pride theme eşliğinde gösteri yapıyordu.

KeTo dedi ki...

Sayın Can Evrenol

Dün facebooktan Murat Kazganın yazdığı duvar iletisi çok dikkatimi çekti. Bir Ertan Balaban maçından bahsetmekte. Fakat bunu yaparken biraz amatörce ve vahşice davranmış. Ertan Balabanın maçından sonra, iki taraflada röportaj yaparak bi haber dosyası oluşturursanız güzel olabileceğini düşündüm. Hemde 1. elden bilgilenmiş oluruz.

Şimdiden teşekkürler.

frankello dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
frankello dedi ki...

acun gsp'nin kim oldugundan haberi yoktur eminim

ncanerozturk dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Ekin dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Ekin dedi ki...

O değilde KeTo.inc'in dediği gibi muratla ertan facebook üzerinde den kapışmışlar haziranda dövüşüceklermiş:)

Gerçektenten komik özellikle Murat kazganın facebook duvarına yadzdığı 'benden kaçma seni bekliyorum' falan gibi 10 yaş muhabbetleri muhteşem:)

Zaten az sayıda olan sporcularımız birbirleriyle maç yapmayı tercih ediyorlar şaka gibi.

Biraz profesyonel olun be kardeÅŸim...

Ekin dedi ki...

Bide Ertan nın yine jiu-jitsu ve MMAde başardığı şeyler var hiç ortalarda yok,

Kazgan ise uyduruk bir organizasyondaki tek maçını kaybettiği halde onlarca dergi ve gazeteye çıkıp tek türk kafes dövüşçüsüyüm şöyle iyiyim böyle süperim diye röportajlar veriyor.

Ne ayaksın murat?

KeTo dedi ki...

Ertan balaban'ın maçının hemen öncesinde böyle bi yaklaşım hiç hoş değil. Sinirinimi bozmaya çalışmakta, ne düşünüyor Murat Kazgan bilemiyorum. Zaten maçı yok (1 yenilgi hariç). Nasıl olucaktı hiç bir fikrim yok ama var olası şampiyonluk maçıda iptal oldu. Artık işi yolunda giden Ertan Balaban'a mı kaldı işi, meslekteki geleceği?

Ufc dövüşçülerinin genelde promosyon için olan o saçma atışmaları gibi (twitter savaşları). Tek fark var adam ciddi. Allahtan diğer taraf alet olmuyor. Yoksa iyice karamsarlaşıcam.

Aşama kaydeden Ertan Balaban için bu maç bir geri adım olur. Zaten sadece Murat Kazganın çıkardığı bişey bile olabilir (Birol Topuzun organize edeceğini duydum - tamamen kulaktan dolma)

Bir yanda işe profesyonelce yaklaşan, zamanla kendini geliştiren, yaptıklarıyla gündeme çıkan biri. Diğer yanda ise çok iyi bir pazarlamacı, iyi bir magazin malzemesi, fakat kazandığı hiç bir başarı olmayan biri. Birde üstüne yaşı küçük vatandaşlarımızın gazına geliyor.

Dikkate bile alınmayacak bişey olabilir aslında. Ama daha doğmamış bile olan Türk MMA i için ilgi çekici bir konu. Bunu haberleştirmesinin Sayın Can Evrenol'a güzel getirileri olacağını düşünüyorum.

Sayın Pride ın sözleri üzerine biraz daha açmak istedim konuyu. güzel bir fikir alışverişi ortamı yakalanırsa devam edebilirim.

Unknown dedi ki...

benim öğrenmek istediğim bu konu nerden çıktı nasıl oldu ertan balabandan sadece wfc maçı hakkında haber alıyoruz.m. kazgan face duvarında yazmasa hiç bilmicez valla KeTo.inc biraz daha bilgi...
ayrıca bende zihinleri açmak babında biraz sunayım ertan balabanın amerikadan geldiğini 4 maçta 4 gaalibiyet oldğunu bilmiyen yoktur. istanbulda da yolllar doğal olarak burak değer biçerle kesişir ve kafalar uyuşur ertan b. da başlar bjj sini gelitirmeye hatta o kadar geliştirir ki şimdi bjj specialist die tanıtılıo....
tabi konu mma olunca m. kazgan da bi şekilde olaya dahil olur ama b.d.b. ile idmaanda bjj nın temel hareketlerinden mount pozisyonunu bilmediği ortaya çıkınca yol verilir kendisine.kendiside izmirde carvalho temsilicisi bjj morkuşak Alper Şenolla bağlantıya geçer...Alper Şenol da pılı pırtıyı toplayıp bı de yanında WFC şampiyonu Bruno Carvalo u da alıp istanbula seminere gider.ancak daha sonra m. kazgan bir kez olsun izmire gelip te idman yapmışlığı yoktur.bir kaç ay önce kendisi isveçe b. carvalho ile bir iki haftalığına idman yapmaya gitmiştir.(herhalde ordan aldıığı gazla meydan okudu :))ha şu anda kendisi hala resmi olarak carvalho team e bağlıdır ancak mma idmanları dahilinde bjj kimle çalışıyor meçhul unimma ile olabilir ama onlar da bjj de ne kadar söz sahibi sorgulanır..

Can Evrenol dedi ki...

arkadaşlar Ertan'ın bu pazarki WFC13 maçından sonra bu olaylara açıklık getiren güzel bir yazı ve hatta video röportajlarla gelicem.

Ertan vs Murat maçının ilk çıkış noktasından beri adım adım takipteyim. Ama Ertan'ın WFC maçı geçmeden yeni gündem oluşturmak istemedim. Önümüzdeki hafta bu konuşmaya devam edelim kaldığımız yerden.

Ertan'ın da, Murat'ın da söyleyecekleri vardır eminim

KeTo dedi ki...

harika. sabırsızlıkla bekliorum. sayın cennetlik1985, ben sayın Can Evrenol'un bu bilgilendirmesinden sonra bekleyelim derim. O gönderinin (post, thread ne derseniz artık) altında konuşmaya devam ederiz, size de uyarsa tabi.

Unknown dedi ki...

burda yazılanlar bıraz tarflı gıbı geldi bana.bence kımın .ne kadar iyi oldugunu ve ne kadar çalıştıgını maçta görmek gerekir.bende heyecanla netıceyı beklıyorum.ayrıca kazganın profılınden sureklı yurtdısında kamplarda oldugunu görüyoruz.bence 2 tarafta kendını gelıstırmek ıcın elınden gelenı yapıyor.kimse yenılmek ıcın maça cıkmaz.ıyı olan kazansın.

Yorum Gönder