Perşembe, Nisan 07, 2011

Japon MMA'i daha ölmedi!

Japonya tsunami ve nükleer felaketin yaralarını sarmaya başladı bile. Hem de ne hızla! Aynı felaket başka bir ülkede olsa çoktan perişan olup, mahvolmuşlardı şimdi. Hele bizde olsa acaba nolurdu! Japonya'dan tek bir ağlayan yaşlı insan, veya yerlerde dövünen kazazede akrabası, veya ceset görüntüsü falan gördünüz mü? Hayır. Adamlar böylesine bir felaketi nasıl da ustalıkla, onurlu, metin ve disiplinli bir şekilde göğüslüyorlar. Japonya'da bambaşka birşey var.. 
Bitti denilen Japon MMA'i için de bu yeni duygusal ve enerji yüklü fragman acaba bir küllerden doğunun habercisi mi?...

5 yorum:

NigelfuckinBenn dedi ki...

Crusher'a da Aoki'ye de güveniyorum.Takaya'nın maçınıda main card'a alsalardı keşke.

Gil vs Crusher ı değerlendirirsem Gil'in kazanması durumunda Maynard vs Edgar 3'ün galibiyle kemer birleştirme maçına çıkacak büyük bir ihtimalle. Umarım bu iki taraflı bir plandır. Sadece Gil için geçerli değildir.

Aoki ise kendisi gibi 'fancy pants' Beerbohm'la karşılaşıyo. Boş rakip değil fakat Aoki'nin kazanacağını düşünüyorum hatta tahminim : round 2, gogoplata.

Ayrıca Jardine vs Mousasi de eğer Mousasi kazanırsa büyük ihtimal Rashad vs Jones karşılaşmasının galibiyle kemer maçına çıkacak.Bu onun için büyük fırsat. Peki SF şampiyonu Dan Henderson ne yapacak bundan sonra bakalım.

Adsız dedi ki...

yine Aoki yine submission ;)

frankello dedi ki...

karşılaşma sonuçlarıyla ilgili yorumlari event biter bitmez yazmayın,izlemeyenler oluyor.can bunla ilgili yazmiştida.izleyen var izleyemeyen var spoileri yedik kafaya iyi mi.
5 dk öncede facebooku actım bloodstain'in updatei ordan da main eventin spoilerini yedik.çok fena tadım kaçtı valla ya

Can Evrenol dedi ki...

maç ertesi günü facebooka girmicen valla :)

Adsız dedi ki...

afedersiniz beyler haklısınız,bdaha dikkat ;)

Yorum Gönder